Donosimo fotografije novih dresova Hrvatske za SP u Rusiji: gostujuća kombinacija iznenadila

Prva, tj. domaća kombinacija je u klasičnom crveno – bijelom izdanju, a druga je u dosad neviđenom crnom izdanju

Hrvatska nogometna reprezentacija predstavila je službene dresove u kojima će nastupati na nadolazećem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Kao i većinu puta dosad, dresove sponzorira odjevna marka Nike. Prva, tj. domaća kombinacija je u klasičnom crveno – bijelom izdanju s nešto većim kvadratićima koji sežu do ruba dresa. Bokovi i leđa su kompletno obojani u bijelo, a ime i broj igrača ispisani su u plavoj boji. Hlačice su kompletno bijele, a štucne plave boje.

“Dres je stvarno prekrasan, ima tu prepoznatljivu tradiciju. On je oduvijek bio promocija hrvatskog nogometa i Hrvatske diljem svijeta. Kvadratići su ovaj put malo veći, ne može uvijek biti isti dres, bitno je da je prepoznatljiv”, prokomentirao nam je dres Ardijan Kozniku, bivši hrvatski reprezentativac.

Druga kombinacija je originalna i dosad neviđena što se tiče hrvatske nogometne reprezentacije.

Većina dresa prožeta je crnom bojom, na prednjoj strani nalaze se kvadratići blijedo plave boje, a ime i broj igrača ispisani su crvenom bojom. Hlačice i štucne su crne boje.

“Druga kombinacija je malo neobična. Ali, eto svaka promjena je dobrodošla, ovime smo malo iznenadili navijače.

Više o svemu doznajte u RTL-u Danas u 18:30.

Vijesti.hr
Foto: Instagram

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari