LIVE TALK SHOW: Matjaž Kek u subotu u ZTC-u izlazi pred riječku publiku!

Photo: ActionSport/PIXSELL

Matjaž Kek, trener HNK Rijeka, gostovat će u live talk showu „Kek za 5“ što će se održati u subotu 24. ožujka s početkom u 11 sati na prvom katu Zapadnog trgovačkog centra u Rijeci

Posebnost ovog događaja je što će Matjaž Kek jednom od najpoznatijih hrvatskih radio i televizijskih voditelja – ujedno i idejnom začetniku eventa – Robertu Ferlinu odgovarati na pitanja uživo pred riječkom publikom i time se na neki način odmaknuti od svoje uobičajene prakse da se javnosti obraća uglavnom putem protokolarnih sportskih konferencija za medije.

Show će, također, predvidjeti i pitanja iz publike. Osim toga, u prvom planu je svakako interes javnosti za riječki nogomet i srodne teme, te vjerujemo da će ovaj talk show biti prava poslastica za sve navijače i simpatizere HNK Rijeka ali i za one koji možda ne navijaju aktivno, no duboko su svjesni Kekove uloge u promociji riječkog nogometa ali i Rijeke općenito.

Kek je svakako jedna od onih osoba koje ne samo da su izvanredne u svome poslu već svojim radom odašilju jednu posebnu opću poruku: samo trud i strast, rad i znoj, vjera u vlastite vizije i motivacija – dovode do iznimnih uspjeha.

„Jako mi je drago što je Matjaž Kek pristao na ovaj intervju, koji je za mene kao voditelja, također, poseban izazov. Vjerujem da će to biti jedan ugodan razgovor kako za nas dvojicu, tako i za riječku publiku.“, dojmovi su Roberta Ferlina uoči ovog talk showa.

Show će se prenositi i izravno putem Youtube kanala HNK Rijeka https://www.youtube.com/user/hnkrijekasluzbeni te putem Radio Rijeke u sklopu Ferlinove emisije „Kaf’e“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari