DERBY DELLA UČKA

Drosina će ‘gorjeti’: Armada rasprodala cijelu tribinu!

Foto: Pixsell

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 15 sati

U sklopu 12. kola HNL-a odigrat će se dva derbija. Osim Hajduka i Osijeka koji igraju u nedjelju, u ranijem terminu toga dana igrat će se i Derby della Učka, točnije dvoboj između Istre i Rijeke.

Gosti s Kvarnera u Pulu dolaze kao vodeći na ljestvici, a samim time među navijačima vlada odlično raspoloženje. To su dokazali i velikim interesom za utakmicu na Aldo Drosini tako što su u samo dva dana rasprodali čitav kapacitet gostujuće tribine, stoga će na stadionu u Puli biti minimalno oko 1500 navijača Rijeke, a neki će se zasigurno naći i na domaćoj, zapadnoj tribini.

Interes za utakmicu postoji i sa domaće strane, osim što je derbi, Puljani zasad nemaju nijednu pobjedu na domaćem terenu ove sezone, stoga je i to dodatan motiv da navijači dođu na utakmicu i podrže svoje ljubimce.

Iako prodaja ide vrlo dobro, na tribinama se očekuje do 4 tisuće navijača, a samim time neće biti srušen rekord posjete na Drosini u HNL-u koji je postavljen u srpnju ove godine na utakmici Istre i Dinama kada se na tribinama našlo 5322 navijača, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari