DUBAI: Rijeka – Al Gharafa 1:0 – Bezjak potvrdio premoćnu igru „Bijelih“

Nogometaši Rijeke pobijedili su Al-Gharafu 1:0 u prvoj utakmici na pripremama u Dubaiju.

U 83. minuti Ristovski je iz auta bacio loptu u prostor, a Kajević je gurnuo za Bezjaka koji se našao u lijepoj prilici koju je realizirao – 1:0. Bila je to potvrda bolje igre Rijeke kroz utakmicu.

Rijeka je u prvom dijelu bila konkretnija, ali prvu veliku priliku imala je Al Gharafa. U 16. minuti Dioko se našao u izglednoj prilici, ali njegov udarac završio je na vratnici.

rijeka dubai1

Kako je utakmica odmicala Rijeka je postajala sve opasnija. Brezovec je nekoliko puta lijepo ubacio, a Tomasov je polako ulazio u prilike. U 23. minuti Samardžić je lijepo pucao glavom, ali lopta je završila preko grede. Samo minutu kasnije lijepa akcija po desnoj strani, nakon ubačaja Roshija, Balaj je pucao glavom, ali vratar Burhan odlično je reagirao.

U 30. minuti nova prilika, Tomasov se našao u izglednoj situaciji nakon prodora kroz sredinu, ali lopta je završila preko grede. Sedam minuta kasnije Tomasov se sjajno riješio pratnje, ali udarac nije pronašao željeni cilj,

U 41. minuti Roshi, Bradarić i Balaj sjurili su se prema golu u situaciju tri na dva, ali Roshi nije na vrijeme odigrao loptu. Dvije minute kasnije Tomasov i Bradarić odličnim duplim pasom otvorili su prostor, ali udarac Tomasova desnom nogom obranio je vratar Al Gharafe.

Rijeka je dobro krenula i u nastavku, Bezjak se našao u izglednoj prilici, ali vratar Al Gharafe istrčao je na vrijeme i skratio kut. U 62. minuti Gavranović je lijepo gurnuo za Bezjaka koji je pronašao Tomasova, ali je njegov udarac sa sedam metara blokiran. U 74. minuti Ikić je lijepo pucao glavom, ali vratar sjajno brani.

Najava gola stigla je u 81. minuti kada je Bezjak sam izbio na vratara, ali ga nije uspio svladati. (hnk rijeka)

Foto: HNK Rijeka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari