DVORANSKO PRVENSTVO RIJEKE: Kakav triler u finalu U11 turnira! ŠN 1. Gol pobijedio Rijeku na penale!

Kao što smo uoči jučerašnjeg natjecateljskog dana na Dvoranskom prvenstvu grada Rijeke i predvidjeli OVDJE, završnica U11 turnira, natjecanja dječaka rođenih 2005. godine, donijela je pregršt uzbuđenja i navalu adrenalina i u natjecatelja i u publike kakvu valjda može izazvati samo (dječji) nogomet.

Izabrana je i najbolja momčad U11 turnira
Izabrana je i najbolja momčad U11 turnira

I u trećoj godini zaredom ponovilo se finale dječaka ovog godišta između HNK Rijeke i Škole nogometa 1. Gol, i još jednom to je bilo finale nabijeno nevjerojatnim htijenjem, borbenošću i istinskim nogometnim umijećem talentiranih dječaka iz obje momčadi koji se već jako dobro poznaju, ali su zahvaljući zajedničkom nogometnom odrastanju na terenima koje dijele postali i istinski prijatelji i izvan igrališta.

gol4
Pobjednici U11 turnira – Škola nogometa 1. Gol

Prijateljstvo, ali ne i međusobno poštivanje, prekida se samo na onih nekoliko desetaka minuta dok traje nogometno nadmetanje! Tako je bilo i u subotu poslijepodne, kada su se stari znanci nakon polufinalnih ogleda (Rijeka nadvisila Grobničan 7:0, ŠN 1. Gol momčad Halubjana 3:0) treću godinu zaredom susreli u finalu Dvoranskog prvenstva.

gol7
Najbolji igrač U11 turnira – Borna Panić

Bio je to nogometni „classico“ kakvog je s velikim oduševljenjem i uzbuđenjem dočekala cijela dvorana, a posebno djelatnici i pobornici ova dva kluba, odnosno roditelji i članovi obitelji dječaka, uz gromoglasno navijanje s tribina. Tresla se cijela dvorana!

Utakmica je kao i uvijek u ogledima ovih dviju momčadi bila izuzezno borbena, prepuna lijepih poteza malih-veikih istinskih nogometnih znalaca kakav je naprimjer Borna Panić iz ŠN 1. Gol, kasnije proglašen i za najboljeg igrača utakmice.

gol6
Najbolji vratar U11 turnira – Tin Božičković

Nakon vatrenih 15 minuta regularnog dijela utakmice rezultat finala U11 turnira bio je izjednačen – 2:2 – pa se pristupilo izvođenju penala. U tom odlučujem elementu igre s(p)retniji su bilo dječaci 1. Gola ukupnim rezultatom 8:7, i njihovo veliko veselje, nakon pozdrava sa sportskim suparnicima, moglo je početi, a trajalo je s njihovim roditeljima, trenerima i prijateljima do kasne večeri. Turnir je time završen na najspektakularniji mogući način!

Treće mjesto osvojio je NK Grobničan a četvrto NK Halubjan (2:1).

U kategoriji U13 prvo mjesto osvojila je HNK Rijeka nakon pobjede u finalnom susretu nad ŠN HNK Rijeka rezultatom 2-1, dok su treće i četvrto mjesto zauzeli ŠN Gorski Kotar odnosno HNK Gospić.

U veteranskom dijelu natjecanja u finale su se plasirali Nk Rikard Benčić i Gornji Zamet Taxi Cameo dok će utakmicu za 3. mjesto odigrati Hnk Orijent 1919 protiv Nk Opatija.

foto: facebook ŠN 1. Gol

REZULTATI

Seniori
Nk Rikard Benčić (Štokan, Riza, Miculinić, Aleksa) – Mnk Kastav (Zdrilić) 4-1
Nk Kraljevica – Nk Lovran (Perišan x2, Matak, Božičić) 0-4

Veterani
Hnk Orijent 1919 (Flego x2, Babić) – Gornji Zamet Taxi Cameo (Baričević, Rački, Radusin, Rački x2) 3-5
Nk Rikard Benčić (Križić x2, Mlinar, Kraljić, Rožajac) – Nk Opatija (Bubnić, Ljubović, Budimlija) 5-3

U priloženoj tablici svi rezultati jučerašnjeg dana (subota 19.12.2015.)

rezultati subota 191215

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari