DVORANSKO PRVENSTVO RIJEKE: Kakav triler u finalu U11 turnira! ŠN 1. Gol pobijedio Rijeku na penale!

Kao što smo uoči jučerašnjeg natjecateljskog dana na Dvoranskom prvenstvu grada Rijeke i predvidjeli OVDJE, završnica U11 turnira, natjecanja dječaka rođenih 2005. godine, donijela je pregršt uzbuđenja i navalu adrenalina i u natjecatelja i u publike kakvu valjda može izazvati samo (dječji) nogomet.

Izabrana je i najbolja momčad U11 turnira
Izabrana je i najbolja momčad U11 turnira

I u trećoj godini zaredom ponovilo se finale dječaka ovog godišta između HNK Rijeke i Škole nogometa 1. Gol, i još jednom to je bilo finale nabijeno nevjerojatnim htijenjem, borbenošću i istinskim nogometnim umijećem talentiranih dječaka iz obje momčadi koji se već jako dobro poznaju, ali su zahvaljući zajedničkom nogometnom odrastanju na terenima koje dijele postali i istinski prijatelji i izvan igrališta.

gol4
Pobjednici U11 turnira – Škola nogometa 1. Gol

Prijateljstvo, ali ne i međusobno poštivanje, prekida se samo na onih nekoliko desetaka minuta dok traje nogometno nadmetanje! Tako je bilo i u subotu poslijepodne, kada su se stari znanci nakon polufinalnih ogleda (Rijeka nadvisila Grobničan 7:0, ŠN 1. Gol momčad Halubjana 3:0) treću godinu zaredom susreli u finalu Dvoranskog prvenstva.

gol7
Najbolji igrač U11 turnira – Borna Panić

Bio je to nogometni „classico“ kakvog je s velikim oduševljenjem i uzbuđenjem dočekala cijela dvorana, a posebno djelatnici i pobornici ova dva kluba, odnosno roditelji i članovi obitelji dječaka, uz gromoglasno navijanje s tribina. Tresla se cijela dvorana!

Utakmica je kao i uvijek u ogledima ovih dviju momčadi bila izuzezno borbena, prepuna lijepih poteza malih-veikih istinskih nogometnih znalaca kakav je naprimjer Borna Panić iz ŠN 1. Gol, kasnije proglašen i za najboljeg igrača utakmice.

gol6
Najbolji vratar U11 turnira – Tin Božičković

Nakon vatrenih 15 minuta regularnog dijela utakmice rezultat finala U11 turnira bio je izjednačen – 2:2 – pa se pristupilo izvođenju penala. U tom odlučujem elementu igre s(p)retniji su bilo dječaci 1. Gola ukupnim rezultatom 8:7, i njihovo veliko veselje, nakon pozdrava sa sportskim suparnicima, moglo je početi, a trajalo je s njihovim roditeljima, trenerima i prijateljima do kasne večeri. Turnir je time završen na najspektakularniji mogući način!

Treće mjesto osvojio je NK Grobničan a četvrto NK Halubjan (2:1).

U kategoriji U13 prvo mjesto osvojila je HNK Rijeka nakon pobjede u finalnom susretu nad ŠN HNK Rijeka rezultatom 2-1, dok su treće i četvrto mjesto zauzeli ŠN Gorski Kotar odnosno HNK Gospić.

U veteranskom dijelu natjecanja u finale su se plasirali Nk Rikard Benčić i Gornji Zamet Taxi Cameo dok će utakmicu za 3. mjesto odigrati Hnk Orijent 1919 protiv Nk Opatija.

foto: facebook ŠN 1. Gol

REZULTATI

Seniori
Nk Rikard Benčić (Štokan, Riza, Miculinić, Aleksa) – Mnk Kastav (Zdrilić) 4-1
Nk Kraljevica – Nk Lovran (Perišan x2, Matak, Božičić) 0-4

Veterani
Hnk Orijent 1919 (Flego x2, Babić) – Gornji Zamet Taxi Cameo (Baričević, Rački, Radusin, Rački x2) 3-5
Nk Rikard Benčić (Križić x2, Mlinar, Kraljić, Rožajac) – Nk Opatija (Bubnić, Ljubović, Budimlija) 5-3

U priloženoj tablici svi rezultati jučerašnjeg dana (subota 19.12.2015.)

rezultati subota 191215

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari