LIJEPE ŽELJE U „NOĆI ZA RIJEKU“ Damir Mišković u 2016. poželio prvo mjesto i novu Kantridu!

Gromoglasan pljesak oko 400 uzvanika dočekao je sinoć u opatijskom hotelu „Royal“ govor predsjednika HNK Rijeka Damira Miškovića.

Ma koliko svečarska prilika bila, ovakvi završni godišnji govori najodgovornijeg čovjeka kluba siguran su pokazatelj u kojem smjeru plovi ponosni „bijeli brod“.

– Iza nas je jedna od najboljih polusezona u povijesti što se ostvarenja na travnjaku tiče – uvodno je istaknuo Mišković i nastavio s ponosom u glasu: – Nikada nismo bili tako blizu prvom mjestu. No ako nakraju i ne budemo prvi, neće biti tragedija. Ono najbitnije što nam se dogodilo u 2015. godini je završetak izgradnje trening kampa na Rujevici kroz koji je prošlo jako puno djece iz osnovnih škola, a 500 mladih nogometaša u omladinskom pogonu HNK Rijeka dovoljno govori o ispunjeju našeg osnovnog motiva za ovaj korak izgradnje kampa.

Mišković je zahvalio gradonačelniku Vojku Obersnelu i njegovim suradnicima na kvalitetnoj suradnji kod izgradnje kampa, GP Krku i njihovim kooperantima, a posebno „glavi cijeloga projekta“ – Deanu Šćulcu.

noć1

Nakon što je istaknuo da je osobno izuzetno zadovoljan razvojem i stabilnošću riječkog prvoligaša (infrastruktura kakvu ima malo tko u ovom dijelu Europe!), Mišković je iznio svoje želje za iduću godinu.

– Ja i moja obitelj najprije vam svima želimo puno sreće i zdravlja, a potom je želja da u sportskom segmentu ostanemo u vrhu, da pokušamo biti prvi. Potom, poželio bi nam svima da u suradnji s gradom do kraja godine riješimo papirologiju za izgradnju novoga kompleksa na Kantridi, i da ako to bude moguće u idućoj godini počne gradnja novoga stadiona! – naglasio je predsjednik HNK Rijeka.

Gradonačelnik Obersnel je prethodno zahvalio Miškoviću i Volpiju te igračima i stožeru na uspješnoj godini.

noć3

Predstaljeni su i novi proizvodi iz programa pratećih navijačkih rekvizita poput roštilja, simpatičnih sjedalica u bojama kluba i još mnogo toga, Događaj je vodila Belma Džomba, a uzvanike su zabavljali Mia Negovetić, Nina Badrić i Ivan Šarić.

Na Rujevici i dječji vrtić?

Damir Mišković tijekom svoga izlaganja istaknuo je i jednu posve novi ideju koju, prema njegovim riječima, još nije iznio ni gradonačelniku Obersnelu.

– U sklopu kampa na Rujevici mogli bi izgraditi i veliki dječji vrtić, da djecu odgajamo u sportskom ambijentu i da jednog dana barem 80 posto te djece budu navijači »Rijeke« – rekao je Mišković i prilično iznenadio prisutne.

Bez predstavnika klubova i HNS-a

Zanimljivo, na ovogodišnjoj »Noći za Rijeku« nije bilo predstavnika drugih prvoligaških klubova i vodstvo HNS-a. Od bivših igrača bili su tu Florjančić, Ivančić, Paliska, Kocjančić, Šestan, Čohar, Tomišić, Desnica, Radović… Pored gradonačelniak Vojka Obersnela bili su tu i njegov zamjenik Marko Filipović, dožupan Marko Boras Mandić, Ivo Dujmić, gradonačelnik Opatije, Ivica Lukanović, gradonačelnik Kastva…

noć2

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari