NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO

Favbet generalni sponzor HNK Rijeka, potpisan trogodišnji sponzorski ugovor

HNK Rijeka i Favbet potpisali su trogodišnji sponzorski ugovor kojim je Favbet postao generalni sponzor riječkog nogometnog prvoligaša.

Od ove sezone na prednoj strani dresa Rijeke nalazit će se logo Favbeta, a svoju premijeru na novom dresu doživio je na pripremnoj utakmici protiv Slaven Belupa.

– Kao prvo želim pozdraviti Favbet i poželjeti im dobrodošlicu u našu riječku, sportsku obitelj. Neizmjerno je zadovoljstvo što smo dogovorili suradnju s Favbetom koji je u HNK Rijeka prepoznao sportski brend koji ima prepoznatljivost u cijeloj Hrvatskoj, ali i šire. Ne sumnjam da će suradnja biti uspješna i na obostrano zadovoljstvo. Ovom prilikom još jednom želim zahvaliti našem novom generalnom sponzoru na suradnji”, rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka.

Favbet kao internacionalna tvrtka za igre na sreću i usluge klađenja već dugo njeguje tradiciju suradnje s raznim sportskim brand ambasadorima i klubovima, te osim u promotivne svrhe, sudjeluje i u društveno odgovornim projektima. Filozofija brenda protkana je sportskim duhom. Cilj Favbeta je popularizacija hrvatskog sporta kako na amaterskoj tako i na profesionalnoj razini.

– HNK Rijeka je klub s više od 100 godina povijesti i sretni smo postati njezinim dijelom. U svim državama u kojima je FAVBET prisutan, uvijek sudjelujemo u razvoju lokalnog sporta te podržavamo perspektivne momčadi. Zahvaljujem upravi i igračima Rijeke na ukazanom povjerenju te sam uvjeren da će ovo partnerstvo klubu donijeti više prilika za uspješne nastupe, a navijačima više razloga za ponositi se najdražom momčadi, rekao je Andrii Matiukha, vlasnik Favbeta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari