SPEKTAKL U LONDONU

Video | Filip Hrgović danas navečer boksa meč karijere, evo gdje ga možete gledati

Event će komentirati Antonio Vuksanović i Željko Mavrović

Danas navečer očekuje nas boksački spektakl u Londonu.

Najbolji hrvatski teškaš nakon gotovo godinu dana ponovno ulazi u ring u nadi da će mu pobjeda omogućiti borbu protiv ujedinjenog svjetskog prvaka

Nakon što je Dillian Whyte izgubio mjesto u glavnoj borbi zbog pozitivnog testa na doping, novi protivnik Anthonyja Joshue bit će Robert Helenius, 24. boksač svijeta prema BoxRecu, bivši sparing-partner Deontaya Wildera, koji je u profesionalnoj karijeri ostvario 32 pobjede (KO 21) i pretrpio četiri poraza. Snažni Finac će u subotu, 12. kolovoza u londonskoj 02 areni u meču od 12 rundi odmjeriti snage s popularnim Britancem.

Najbolji hrvatski teškaš nakon gotovo godinu dana ponovno ulazi u ring u nadi da će mu pobjeda omogućiti borbu protiv ujedinjenog svjetskog prvaka

U predborbi će u ring izači najbolji hrvatski teškaš i i IBF-ov obavezni izazivač za svjetski naslov Filip Hrgović (15-0, 12 KO)F koji će odmjeriti snage s neporaženim Australcem Demseyjem McKeanom (22-0, 14 KO), a pobjednik te borbe trebao bi dobiti šansu naći se u ringu protiv ujedinjenog svjetskog prvaka, Ukrajinca Oleksandra Usyka.

U petak je održano vaganje i sučeljavanje koje je završilo bez rukovanja i na njemu su se Hrga i Australac samo ‘strijeljali’ pogledima te tako otkrili da je napetost na vrhuncu te da nas danas navečer očekuje prava poslastica.

Prijenos eventa je glavnom kanalu RTL-a od 21.30 sati, a na PLAYU će se moći pogledati cijeli event od 20 sati. Komentirat će ga Antonio Vuksanović i Željko Mavrović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari