NEMA BOLJIH!

Fotka govori sve: ‘Doktori nogometa. Ponudili bismo vam da napišete bolji vezni red, ali takvog nema’, poručili iz HNS-a

Fotomontaža: HNS

Fotomontaža Hrvatskog nogometnog saveza od objave danas poslijepodne sakupila tisuće lajkova na društvenim mrežama

Ne prestaju pohvale hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji nakon povijesne pobjede nad Francuskom usred Pariza. Posebno se ističe briljantna igra veznog reda Vatrenih u sastavu Modrić, Kovačić, Brozović.

Podsjetimo, hrvatska nogometna reprezentacija prvi je put u povijesti pobijedila Francusku 1:0 u 4. kolu Lige nacija A u Parizu. Jedini pogodak na utakmici zabio je Luka Modrić u petoj minuti iz jedanaesterca. Hrvatska je tako zasjela na drugo mjesto u skupini sa sedam bodova, a Francuzi su s dva boda na posljednjem mjestu.

Oduševljni su i u Hrvatskom nogometnom savezu. HNS je na svojim službenim profilima na društvenim mrežama objavio fotomontažu na kojoj su Luka Modrić, Mateo Kovačić i Marcelo Brozović odjeveni u doktorske kute.

“Doktori nogometa. Ponudili bismo vam da napišete bolji vezni red, ali takvog nema”, napisali su uz objavu koja je u par sati na Instagtramu sakupila više od 20 tisuća lajkova a na Faebooku 10 tisuća lajkova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari