HNK RIJEKA

Video | Nogometaši Rijeke počeli s pripremama, iz Kluba otkrili planove za novu sezonu

‘Pozitivno gledamo prema novoj sezoni’, istaknuo je generalni menadžer za sport HNK Rijeka Robert Palikuća. Cijelu konferenciju za medije pogledajte u videu HNK Rijeke.

Klub s Rujevice i dalje nema trenera prve momčadi nakon što je s te dužnosti odmah na kraju prošle sezone otišao Goran Tomić.

Momčad su poveli Dragan Tadić i Fausto Budicin, a čelnici Rijeke najavljuju kako bi se već kroz ovaj tjedan moglo znati ime novog trenera kluba koji je prošle sezone završio četvrti na prvoligaškoj ljestvici te je igrao finale Hrvatskog kupa.

Do sada su se isključivo stranci spominjali kao najozbiljniji kandidati za tu poziciju pa je trenutačno najspominjanije ime ono sadašnjeg izbornika Malte, 48-godišnjeg Talijana Devisa Mangije.

“Cilj nam je trenersku situaciju riješiti kroz ovaj tjedan. To što smo si zacrtali, jako je komplicirano. Manje-više sve je dogovoreno, ali finalizacija može potrajati još nekoliko dana”, rekao je Robert Palikuća, sportski direktor Rijeke koji je potvrdio da će trener biti stranac: “Da, ima strano državljanstvo.”

Uoči početka nove sezone na druženju s medijima Robert Palikuća, generalni menadžer za sport HNK Rijeka, predstavio je i plan za početak nove sezone, te ujedno odgovorio na mnoga pitanja.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

– Pozitivno gledamo prema novoj sezoni. Bit će puno novih lica u ekipi, još puno stvari rješavamo, ali jako smo pozitivni uoči nove sezone.  Želimo nastaviti igrati ofenzivan nogomet, ali naravno poboljšati neke stvari u odnosu na prošlu sezonu, rekao je Robert Palikuća u najavi sezone.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte u videu HNK Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari