DIRLJIVA PORUKA STARIJEM BRATU: Uvijek ćeš biti moj uzor, utakmica neće udaljiti braću i prijatelje!

Prvi put u povijesti Eura dvojica braće zaigrat će jedan protiv drugoga: Granit Xhaka za Švicarsku a njegov brat Taulant za Albaniju

Utakmica Albanije i Švicarske bit će posebna po tome što će prvi put na jednom Euru dva brata biti na suprotnim stranama

Obojica kosovskog podrijetla, dvojica braće iskoristila su mogućnost igranja za Švicarsku i Albaniju kako bi se probili u svijet međunarodnog nogometa dok Kosovo još uvijek nije bilo prihvaćeno od strane vladajućih tijela UEFA-e i FIFA-e.

braća2

Dvadesetpetogodišnji Taulen igra za švicarski Basel, dok je dvije godine mlađi Granit nedavno iz Borussie Moenchengladbach prešao u Arsenal za velikih 45 milijuna eura.

Usprkos tome, odlučio je ostati čvrsto na zemlji, a uoči današnje utakmice svom bratu je putem facebooka uputio dirljivu poruku razumijevanja i ljubavi.

brača3

Švicarska se susreće s Albanijom u subotu od 15 sati u Lilleu u drugoj utakmici skupine A u kojoj je Francuska u petak pobijedila Rumunjsku s 2:1.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari