VEČERAS NA BAZENU KANTRIDA: Podržite vaterpoliste Jadrana iz Kostrene u borbi za naslov prvaka 1. B lige!

Pobjedom u susretu sa Zadrom i osvajanjem svog prvog naslova prvaka u ovom rangu natjecanja VK JADRAN Kostrena ostvario bi povijesni uspjeh kluba

U subotu 11. lipnja u 20,30 sati na otvorenom bazenu Kantrida (u slučaju lošeg vremena utakmica će se odigrati u zatvorenom bazenu) igra se vaterpolo utakmica 1.B Hrvatske vaterpolske lige VK JADRAN Kostrena – VK ZADAR koja odlučuje o ovogodišnjem naslovu prvaka 1.B HVS lige.

Pobjedom u susretu sa Zadrom i osvajanjem svog prvog naslova prvaka u ovom rangu natjecanja VK JADRAN Kostrena ostvario bi povijesni uspjeh kluba. S obzirom na značaj utakmice, istoj će nazočiti i Predrag Sloboda, predsjednik Nacionalnog vijeća za sport i predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza koji će pobjedniku 1.B HVS lige uručiti pobjednički pehar i zlatne medalje.

 

Vaterpolo klub JADRAN Kostrena ove godine slavi svoju 15. godišnjicu osnutka q uz VK PRIMORJE jedini je vaterpolo klub iz Primorsko-goranske županije koji nastupa u nekom ligaškom natjecanju ove godine.

tablica vaterpolo

U dosadašnjih 15 godina aktivnog ligaškog natjecanja, brojna poznata vaterpolo imena su s ponosom nosila kapicu kostrenskog JADRANA, među njima i naš proslavljeni europski, svjetski i olimpijski prvak Igor Hinić te sadašnji osvajač titule europskog klupskog prvaka Josip Vrlić član dubrovačkog JUG-a i reprezentacije Brazila.

Današnju postavu ekipe čine neki od sadašnjih (Vrlić, Mudražija) i bivših prvotimaca VK PRIMORJA te juniori istoimenog kluba koji imaju jedinstvenu priliku kaljenja i pripreme za buduće nastupe u prvoj ekipi VK PRIMORJA.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj