EUFORIJA NA KRIMEJI: Fotograf Yuri nakon Mandžukića došao poslikati i igrače Orijenta 1919!

Foto: Vedrana Spadoni/REF

Fotoreporter Yuri Cortez koji je na SP u Rusiji izdržao nalet Mandžukića, Vide, Perišića i društva danas je gost Opatije i Rijeke

Yuri Cortez dočekan je s velikom pažnjom danas u Opatiji (OVDJE), predsjednik HNK Rijeke Damir Mišković tom mu je prilikom darovao i dres HNK Rijeke (OVDJE) no vrhunac njegova današnjeg obilaska – čini se- posjet je Krimeji i igračima Orijenta 1919 koji danas igraju prvenstvenu utakmicu s Ponikvama u okviru 3. kola Treće HNL – Zapad.

Na Krimeju se početkom sezone ponovno vratila nogometna groznica, za klub su odlučili zaigrati brojni poznati igrači koji su najbolje godine karijere proveli u renomiranim prviligaškim klubovima pa se na Krimeji nadaju ulasku u višu rang hrvatskog nogometa. Današnju utakmicu došli su pogledati i gradonačelnik Grada Rijeke Vojko Obersnel, presjednik HNK Rijeke Damir Mišković, ministar turizma Gari Capelli i mnogi drugi uglednici i osobe iz javnog života.

U prve dvije utakmice prvenstvene sezone ubilježene su i dvije pobjede (Orijent -Maksimir 2:1, Zagreb-Orijent 0:3) a posebno je važna bila ova druga nad donedavnim prvoligašem Zagrebom.

A na utakmice ponovno hrli staro i mlado!

Foto: Riječanin

Stoga je i posjet Yurija Corteza Krimeji sjajan marketinški potez kojim klub pokazuje zrelost i snalažljivost i izvan travnjaka!

Utakmica je završena novom pobjedom Orijenta 1919, rezultatom 2:1. Golove su postigli Mohorovičić i Weitzer.

Fotografije: Vedrana Spadoni
Izvor: Facebook grupa Riječka enciklopedija Fluminensia

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari