TRAŽI SE TRENER

Video | Smjena na Krimeji: Marinko Koljanin ponovo preuzima klupu Orijenta 1919 dok se traži novi trener

Orijent 1919 je u potrazi za novim trenerom – kandidati su i donedavni treneri Rijeke Budicin i Tadić

Odlazak trenera za svaki klub predstavlja najstresniji trenutak. Takva sudbina stigla je i momčad Orijenta 1919.

Nakon niza loših rezultata nogometaše Orijenta više neće predvoditi trener Jure Srzić.

“Nismo zadovoljni niti kako je momčad izgledala, kako je toplo-hadno igrala, niti smo vidjeli mogućnost da se to preokrene. Pred tri tjedna smo bili kandidati za sam vrh, sada smo pali na deseto mjesto. To ne zadovoljava ambicije našeg kluba. Trener je zaista krasna osoba i kvalitetan trener, međutim jednostavno nije prenio tu energiju na momčad”, naglasio je dopredsjednik Orijenta 1919 Marinko Koljanin koji će i voditi momčad dok se ne pronađe trajno riješenje.

Scenarij je to koji se već dogodio u Orijentu 1919 te je donio pozitivan pomak u igri. Sljedeća utakmica Orijentu je na rasporedu u subotu i to u Dubravi koju vodi bivši igrač i trener Orijenta Damir Milinović.

Screenshot Kanala Ri

“Ja sam uskočio, ali naravno da mi želimo da dugoročno napravimo jedno rješenje, probat ćemo ovih dana ga naći, ali nećemo brzati jer bili smo zatečeni, nismo planirali ovu smjenu. Ali jednostavno tako je, zateklo se i moramo regairati. Ja vjerujem da ćemo možda i za tjedan dana imati neko rješenje.”, poručio je Koljanin koji je istaknuo i kako su kandidati za klupu i Fausto Budicin koji je ostavio dubok trag u klubu, ali i Dragan Tadić s kojim je Orijent 1919 već bio u pregovorima u prošlosti, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari