Mario Zubčić završio drugu etapu, prešao 214 kilometara od vrha Biokova pa do Knina

Druga etapa projekta pod pokroviteljstvom  „Valamar All You Can Holiday“, završila je tiho i bez vjetra uz savršen zalazak sunca na ulasku u Grad Knin.

Jutro je započelo vožnjom automobilima do vrha svetog Jure na Biokovu, od kuda je Mario započeo svoju 2 od 9 etapa kroz Hrvatsku.

Ekipa je prošla kroz Omiš te posjetila ACI marine Split i Trogir, od kuda je Mario nakon ručka započeo posljednji dio vožnje do Knina. Članovi BK Kairos iz Trogira, Zoran Perić, Viktor Novak, Jerko Žunić, Ozren Čmrečnjak i Frane Perić ispratili su Maria, a dvojac Zoran Perić i Ozren Čmrečnjak došli su s njime do Knina.

Mario Zubčić nakon 2. etape je rekao: “Nakon onog jučer to je bilo za očekivati. Između ostalog plan je bio malo se poštedjeti, ali nisam siguran da sam uspio. Riješen još jedan dan. Sutra Knin-Skradin-Vodice-Zadar-Starigrad Paklenica 3/9. Hvala dečkima iz BK Kairos na podršci i zajedničkoj vožnji od Trogira do Visit Knin

Mario je prošao 214 kilometara, uz prosječnu brzinu od 27,30 km na sat, proveo 7 sati i 49 minuta na biciklu. Visinska razlika od početka do kraja iznosila je 1973 metra.

Treća etapa, uz podršku Adriatic Croatia International Club-a nastavlja se i povezuje Kninsku tvrđavu, kroz Nacionalni park Krku, uz posjet ACI marinama Skradin i Vodice te Općini Pirovac s Nacionalnim parkom Paklenica u Starigradu Paklenici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari