FOTO: Na Korzu predstavljene momčadi VK Primorje za sezonu 2016/17.!

????????????????????????????????????

Primorjaši novu sezonu otvaraju 8. listopada kada će u prvom kolu Regionalne lige na Kantridi gostovati splitski Jadran

Danas su na riječkom Korzu predstavljene prva momčad i podmladak Vaterpoloskog kluba Primorje za sezonu 2016/2017. Uz većinu igrača prve momčadi tu su bili i sportski direktor Zoran Roje, novi trener Igor Pezelj te predsjednik kluba Zoran Jukica koji je prije nekoliko dana tu dužnost preuzeo od dosadašnjeg, dugogodišnjeg uspješnog predsjednika Predraga Slobode.

primorje-predstavljanje-svi

Primorjaši u novu sezonu kreću u nešto drugačijim uvjetima, u izmijenjenoj igračkoj postavi, no uz zadržavanje koatura momčadi kojeg čine Buljubašić, Radu, Vukičevića i Jelovine na Kantridi se nadaju da će biti itekako konkurentni na svim frontovima gdje će se natjecati – ciljevi su završnice svih natjecanja u kojima će sudjelovati, a to su završni turnir Regionalne lige, završni turnir Kupa i polufinale Hrvatske lige.

„Trebat će vremena da se ova potpuno nova ekipa posloži, ali mislim da možemo ostvariti ove ciljeve“, rekao je na predstavljanju momčadi sportski direktor Zoran Roje te dodao kako je momčad ipak i pojačana Slovakom Tkačem i Australcem Powerom.

primorje25

„ Ovaj klub postoji 108 godina, sada se okrećemo više vlastitom omladinskom pogonu, no velikih promjena zapravo neće biti. Istina, igrački kadar je prilično izmijenjen, promjene su se dogodile u predsjedništvu, ali uz nas će i dalje biti prisutan i bivši predsjednik tako da je riječ o sinergiji koja može voditi samo ka boljem. Neki govore kako ćemo sada potonuti, ali ne bojim se niti Juga i sa svima ćemo se boriti“, poručio je prilikom predstavljanja predsjednik kluba Jukica.

primorje26

Podsjetimo, prije nekoliko dana na Bazenima Kantrida održana je izborna skupština VK Primorje Erste Banka na kojoj je izabran novi predsjednik kluba Zoran Jukica dok je dosadašnji predsjednik Predrag Sloboda postao počasni predsjednik kluba.

Zoran Jukica dugogodišnji je sportski djelatnik koji je obnašao funkciju predsjednika Sinkroniziranog kluba Primorje Aquamaris te Sportskog društva Primorje 08.

primorje23

primorje-24

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari