“Potop” u Istri, odgođena utakmica Buje-Rijeka

Novi termin odigravanja utakmice je utorak 1. listopada od 15.30 sati

Utakmica 1/16 finala između NK Buje i HNK Rijeka što se trebala odigrati danas u 15.30 sati odgođena je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i natopljenog travnjaka.

Novi termin odigravanja utakmice je utorak 1. listopada od 15.30 sati.

Inače, meteorolozi su za danas poslijepodne najavili jače naoblačenje s kišom i lokalnim grmljavinskimpljuskovima, no da će padati baš ovako malo tko je očekivao.

Lokalno valja očekivati 30-ak mm nove kiše, ponajprije na Kvarneru, javlja Istramet.

DHMZ je putem Meteoalarma izdao žuti stupanj upozorenja. Ono se za Istru i Kvarner odnosi na mogućnost izraženijih pljuskova praćenih grmljavinom.

Smirivanje već u prvom dijelu četvrtka

Vrijeme će se brzo smiriti, već u noći na četvrtak, stoga se danju očekuje djelomice sunčano i ugodno toplo vrijeme uz dnevne temperature zraka oko 25 °C. Puhat će većinom slab do umjeren sjeverozapadnjak, još ujutro lokalno umjerena bura.

Prema aktualnim prognostičkim modelima, do kraja mjeseca mogle bi nas pratiti slične meteorološke prilike. Prevladavat će djelomice sunčano i ugodno toplo ranojesensko vrijeme. Puhat će većinom slab vjetar.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari