Igrači Rijeke proglasili “silenzio stampa”: “Određeni novinski napisi remetili su mir u svlačionici”

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Odluku igrača prenio je putem svog Instagram profila kapetan momčadi Alexander Gorgon

“Mi smo trenutno u situaciji u kojoj trebamo mir i koncentraciju za predstojeće susrete. U posljednje vrijeme određeni novinski napisi koji su izvađeni iz konteksta naših izjava remetili su mir u svlačionici. Zbog navedenog odlučili smo da će do reprezentativne pauze igrači izjave vezane uz utakmice objavljivati na službenoj web stranici kluba. Zahvaljujemo Vam na razumijevanju.”, poruka je svlačionice Bijelih odaslana putem Instagram profila kapetana Rijeke, Alexandera Gorgona.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Mi smo trenutno u situaciji u kojoj trebamo mir i koncentraciju za predstojeće susrete. U posljednje vrijeme određeni novinski napisi koji su izvađeni iz konteksta naših izjava remetili su mir u svlačionici. Zbog navedenog odlučili smo da će do reprezentativne pauze igrači izjave vezane uz utakmice objavljivati na službenoj web stranici kluba. Zahvaljujemo Vam na razumijevanju.

Objavu dijeli Alexander Gorgon (@gorgonzola20)

Iz konteksta svih događanja u Klubu i oko njega posljednjih tjedana jasno je kao dan da su igrači Rijeke ljuti zbog plasiranja “informacije” kako su igrači, uoči njegove ostavke, okrenuli leđa bivšem treneru Igoru Bišćanu, ali i zbog sada već znamenite izjave izvučene iz konteksta o “babama, konjima i trčanju” koju su neki prenijeli kao “krunski dokaz” tvrdnjama da Igor Bišćan – nema pojma o treniranju odnosno fizičkoj pripremi svojih igrača!?

Da ta “priča”, odaslana između ostaloga i iz “redakcije” najvećeg regionalnog tiskanog lista, ne drži vodu pokazalo je i ponašanje igrača Rijeke nakon objave ostavke Igora Bišćana. Gotovo svi igrači Igoru Bišćanu putem društvenih mreža odaslali su pozdrave i želje za uspješnim nastavkom trenerskog i životnog puta, što je bio istodobno i “šamar” svim “teoretičarima kaosa” u svlačionici i Upravi HNK Rijeke.

Odluka igrača Rijeke, ma koliko otežala posao medijskim izvjestiteljima, sigurno će pridonijeti ozračju mira i fokusiranosti na rad s novim trenerom Simonom Rožmanom.

A upravo je mir, red i rad ono što je sada prijeko potrebno novom treneru i momčadi koja može, suprotno nekim “vječnim pesimistima” i prognostičarima “loše sezone”, s jednom pobjedom u zaostaloj prvenstvenoj utakmici stići na bod zaostatka za vodećom ekipom Prve HNL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari