PROPUŠTENA PRILIKA Crveni s Krimeje promašivali, Hajduk II zabio u završnici utakmice

Unatoč današnjem porazu Orijent 1919 i dalje zauzima visoko mjesto na ljestvici Druge HNL

ORIJENT 1919 – HAJDUK II 0:2 (0:0)

RIJEKA – Stadion na Krimeji. Utakmica 9. kola Druge HNL. Sudac: Toni Dadić (Zagreb). Gledatelja: 1100.

Strijelci: 0:1 Pršir (76′), 0:2 Blagaić (79′)

ORIJENT 1919: Berković, Mulac, Fatić (od 68′ Flego), Iličić, Travaglia (od 73′ Ivančević), Smolčić, Monjac, Liber, Mohorovičić, Vidas, Črnko (od 83′ Šantek)

HAJDUK II: Baždarić, Relota , Blagaić, Delić, Radić, Ciprić (od 73′ Ševelj), Kosić, Bajić (od 72′ Šego), Grubišić (od 83′ Martinović), Dellova, Pršir

Nakon nekoliko lijepih ali neiskorištenih prilika za domaće tijekom utakmice 9. kola Druge HNL, kazna za promašaje stigla je potkraj utakmice. U tri minute dva aperkata u bradu, i Crveni s Krimeje doživjeli su klasičan nokaut!

Najprije je u 76. minuti Delić predriblao nekoliko igrača Orijenta 1919 a nakraju i vratara Berkovića te dodao Prširu koji je zabio lagano s pet metara od vrata golaman Berkovća.

Samo tri minute kasnije Blagaić je s lijeve strane ušao u kazneni prostor domaćih, obrana domaćih je sporo reagirala ša je Blagaić iz drugoga pokušaja pogodio mrežu za nedostižnih 0:2.

U 85. minuti Berković je obranio penal Deliću te time spriječio rezultatski visok poraz domaćih koji bi bio zapravo nepravedan jer je Orijent 1919 tijekom većeg dijela utakmice zapravo puno više pokazao od gostiju. Posebno se to odnosi na šanse Iličića i Monjca. Da su zabili, Krimejčani bi vjerojatno uknjižili novi trobod!

Ružan rasplet utakmice pred rasprodanim tribinama Krimeje, no utjeha ostaje u tome što je Orijent 1919 i dalje vrlo visoko na tablici Druge HNL, na poziciji gdje je Crvene malo tko očekivao – osim onih koji su vjerovali u njih!

Prilika za “popravni” stiže za dva tjedna kada na Krimeju stiže NK Rudeš!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari