RIJEKA-LOKOMOTIVA 1:1 Na Rujevici na kraju svi moraju biti zadovoljni!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Na Rujevici novi trener Simon Rožman, stara dobra Armada ali nažalost ponovno i dobro nam poznati – remi. To je sukus večerašnje utakmice 11. kola Prve HNL…

RIJEKA – LOKOMOTIVA 1:1 (1:0)

RIJEKA – Stadion HNK Rijeke na Rujevici. Utakmica 11. kola Hrvatsi telekom Prve lige. Sudac: Igor Pajač (Zelina). Gledatelja: 4.835.

Strijelci: 1:0 Andrijašević (45′), 1:1 Uzuni (50′)

RIJEKA: Prskalo, Kvržić, Halilović, Župarić, Acosty (od 64′ Pavičić), Andrijašević, Gorgon (od 89′ Iglesias), Puljić, Escoval, Smolčić, Lončar (od 90′ Babić)
LOKOMOTIVA: Grbić, Moharrami, Marković, Uzuni, Budimir, Sammir (od 85′ Tolić), Cokaj, Kolinger, Kastrati (od 79′ Drožđek), Jakić (od 66′ Mbodji), Karačić

Nogometaši Rijeke i Lokomotive podijelili su bodove (1:1) u utakmici 11. kola Hrvatski telekom Prve lige. Simon Rožman u svom trenerskom debiju nije uspio doći do tri boda, lokosi su na otvaranju drugog dijela stigli do pogotka koji im je na kraju donio remi.

Ponovno je Rijeka povela (ponovno “lisica” Andrijašević!), ponovno su pogađane stative (Kvržić) i ponovno je trobod – iskliznuo s Rujevice. Ovoga puta moramo reći – zasluženo, jer je i opasna Lokomotiva imala svoje dobre šanse za pogodak i pobjedu!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Prvih deset minuta utakmice nije ponudilo previše od igre, a onda je Lokomotiva stigla do stopostotne prilike.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Sammir je sjajno podvalio loptu za Kastratija koji je izašao sam kao duh pred Prskala, ali srećom udarac je otišao pored vratnice.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Rijeka je odgovorila odličnim udarcem Acostyja (18′). U još boljoj situaciji bio je Escoval u 22. minuti, ali nakon ubačaja Kvržića, njegov pokušaj otišao je preko gola.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Pokušaj Puljića (31′) i Gorgona (33′) nisu pronašli put do mreže, kao ni udarac Kvržića u 35. minuti.

Pogodak je u 43. minuti najavila akcija Smolčić – Andrijašević, ali Frankov udarac glavom išao je ravno u vratara Grbića.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

I onda je u prvoj minuti sudačke nadokande stigao gol. Acosty je primio loptu u kaznenom prostoru i lijepo pucao. Grbić je odbio loptu, natrčao je Andrijašević i pospremio loptu u mrežu – 1:0!.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Rijeka je dobro krenula i u nastavak, ali hladan tuš stigao je u 50. minuti. Uzuni je ostao sam na 18 metara i primio loptu, napravio dva koraka i preciznim udarcem poentirao – 1:1.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

U 58. minuti Budimir je uspio poslati loptu pored Prskala, ali Župarić je izbio loptu koja je išla u gol. Minutu kasnije Smolčić je pokušao iznenaditi udarcem u bliži kut, ali vratar Grbić bio je spreman.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

U 68. minuti Kvržić si je otvorio prostor na rubu kaznenog prostora i sjajno potegnuo lijevom nogom, ali vratnica je spasila goste!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Rijeka je do kraja utakmice pokušala pritisnuti Lokomotivu, pritom je imala nekoliko dobrih situacija, ali bijeli na kraju nisu uspjeli doći do pogotka vrijednog tri boda.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Dapače, u 89. minuti Budimir je ostao sam pred vratima Rijeke, ali Prskalo je sjajnom reakcijom sačuvao mrežu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari