RIJEČANIMA 54 ODLIČJA! Primorjaši zablistali na Prvenstvu Hrvatske u plivanju

Trofejna štafeta

Plivačice i plivači Primorja – Croatia osiguranja osvojili su ukupno 54 medalja od čega 26 zlatnih, 15 srebrnih i 13 brončanih

Od četvrtka do subote na Bazenima Kantrida održano je Prvenstvo Hrvatske u plivanju na kojem je nastupilo 400 plivačica i plivača iz 33 hrvatska kluba.

Plivačice i plivači Primorja – Croatia osiguranja osvojili su ukupno 54 medalja od čega 26 zlatnih, 15 srebrnih i 13 brončanih. Na listi uspješnosti klubova na Prvenstvu plivačice Primorja CO su prve dok su plivači zauzeli odlično drugo mjesto.

U seniorskoj konkurenciji državni prvaci postali su Sanja Jovanović, Ana Matković, Mislav Sever te muške i ženske štafete za koje su još plivali Saša Gerbec, Antonio Rajković, Noa Kovačić, Andrej Ivanović, Marin Ercegović a u ženskoj štafeti Marija Maduna, Anja Juričić, Sara Knežević, Kristina Vuković i Ema Krajinović.

Antonio Rajković najbrži je mlađi junior i junior Hrvatske a Marin Ercegović i junior i mlađi senior. Njima su se na pobjedničkom postolju pridružili Diego Ivanović i Noa Kovačić kao sudionici pobjedničkih juniorskih štafeta.

Eva Stanković nova je državna prvakinja Hrvatske u mlađejuniorskoj konkurenciji, a zajedno sa Anjom Juričić, Marijom Madunom i Anjom Mikić najbrža su štafetna mlađejuniorska ekipa Prvenstva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari