Rijeka-Osijek u poluvremenu 1:0 zahvaljujući snalažljivom Gorgonu!

Foto: Riportal/Mateo Levak

Agilni Riječani u prvom dijelu derbija 23. kola Prve HNL s Osijekom postavili su se baš onako kako treba – napadački, sa željom da otpočetka pokažu kako je Rujevica – neosvojiva

RIJEKA – OSIJEK (1:0)

RIJEKA – Stadion HNK Rijeke na Rujevici. Utakmica 23. kola Hrvatski telekom Prve lige. Sudac: Duje Strukan (Split). Gledatelja: 4.500

Strijelac: 1:0 Gorgon (11)

RIJEKA: Pandur – Capan, Velkovski, Smolčić, Raspopović, Halilović, Lepinjica, Lončar, Štefulj, Andrijašević, Gorgon

OSIJEK: Ivušić – Silva, Škorić, Majstorović, Talys, Grezda, Kleinheisler, Žaper, Ndockyt, Pilj, Mance

Najvažniji trenutak prvog dijela dogodio se u ranoj fazi utakmice, u 11. minuti. Rijeka je povela 1:0!

Raspopović je ubacio, Andrijašević skrenuo, a snalažljivi Gorgon pospremio loptu glavom u mrežu, na zadovoljstvo tribina!

Treba istaći i to da je atmosfera na Rujevici sjajna! Iako ima slobodnih mjesta na tribinama navijači, a posebno Armada raspoloženi su i raspjevani čime itekako pomažu bijelima da danas daju sve od sebe kako bi osvojili tri vrlo važna boda u utrci za mjestima na ljestvici koja jamče kvalifikacije za Ligu prvaka iduće sezone.

Foto: Riportal/Mateo Levak

Uoči početka utakmice ove dvije momčadi imale su isti broj bodova pa je ovo direktni dvoboj u borbi za drugo mjesto i plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka. Hajduk trenutačno ima šest bodova više pa bi pobjednik na Rujevici prišao Splićanima na tri boda zaostatka.

U prilogu tablica UŽIVO:

Rezultati by SofaScore

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari