Rijeka vodi protiv Hajduka, Franko Andrijašević zabio u prvoj povratničkoj utakmici!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Navijači na Rujevici večeras mogu uživati u dinamičnoj i borbenoj utakmici dostojnoj naziva Jadranski derbi!

RIJEKA – HAJDUK 1:0

RIJEKA – Stadion HNK Rijeka na Rujevici. Utakmica 8. kola Hrvatski telekom Prve lige. Sudac: Fran Jović (Zagreb). Gledatelja: 7.000

Strijelci: Andrijašević (32)

RIJEKA – Prskalo – Tomečak, Velkovski, Župarić, Capan, Lepinjica, Lončar, Acosty (Gorgon, 60), Andrijašević, Murić, Halilović

HAJDUK – Posavec – Juranović, Nejašmić, Simić, Jakoliš, Hamza, Jairo, Jurić, Bradarić F., Ismajli, Čolina

Najvažniji trenutak prvog dijela utakmice dogodio se u 32. minuti kada je Franko Andrijašević, jedan od lidera šampionske Rijeke iz trijumfalne 2015. godine, zabio gol za vodstvo Rijeke u svojoj prvoj povratničkoj službenoj utakmici za Bijele.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U jednoj polukontri Bijelih lijepo se za ubačaj izborio Lončar, precizno upućena lopta pred peterac “sjela” je požrtvovnom Andrijaševiću na glavu, a on ju je lijepim trzajem uputio na pravo mjestu, u sam donji desni kut gola nemoćnog vratara Posaveca.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Potpuno zasluženo vodstvo Riječana, iako se Hajduk predstavio u puno borbenijem i boljem izdanju no što je to bilo proteklih sezona na Rujevici.

Rijeka je na odmor mogla otići i s većim vodstvom! Pred kraj prvog poluvremena ponovno Andrijašević u glavnoj ulozi: po njegovu udarcu iz okreta zatresla se greda iznad Posaveca – prava je šteta što lopta nije otišla par centimetara niže i zatresla mrežu, bio bi to prekrasan zaključak na jedno uzbudljivo poluvrijeme Jadranskog derbija!

Ajmo Rijeka, nosi nas do pobjede!!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari