Rujevica “vrije”, sudac Čuljak “iskasapio” utakmicu!

Idi na originalni članak
Foto: Riječanin

U prvom poluvremenu utakmice 7. kola Hrvatski telekom Prve lige Rijeka-Inter 1:1. Gosti zabili iz iz prve akcije na utakmici iz dvojbeno dosuđenog jedanaesterca, sudac prpostio dodijeliti crveni karton igraču Intera te, vjerojatno, dosuditi jedanaesterac za Rijeku na samom kraju poluvremena

Oglas

RIJEKA – INTER 1:1 (1:1)

RIJEKA – Stadion HNK Rijeke na Rujevici. Utakmica 7. kola Hrvatski telekom Prve lige. Sudac: Ante Čuljak (Zagreb)

Strijelci: 0:1 Mamut (2, 11-m), 1:1 Gorgon (31)

RIJEKA: Prskalo, Raspopović (od 18′ Smolčić), Župarić, Punčec, Tomečak, Lepinjica, Iglesias, Murić, Halilović, Gorgon, Puljić.

INTER: Matković, Tatamirović, Postonjski, Mlinar, Tsonev, Mamut, Soldo, Vego, Savić, Mazalović, Bosec

Kakav šok na samom početku večerašnje utakmice!

Negdje oko 15 sekunde (!) Punčec je bio u duelu s Mamutom, igrač u žutom dresu je pao, a sudac Ante Čuljak iz Zagreba ekspresno pokazao na bijelu točku.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Trajalo je potom natezanje Bijelih sa sucem minutu-dvije, no Mamut je naposlijetku realizirao udarac s bijele točke. Prskalo je bio blizu…

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Navijači Rijeke već u tom trenutku su “proključali” , a nastavilo se otezanjem igre gdje su se Interovci pokazali majstorima u previjanju po travi.

Tribine su potpuno poludjele u 23. minuti kada je jednu kontru, ne osvrćući se na igrača u žutom na travnjaku, uz aut liniju poveo Murić. No nije daleko odmakao – Postonjski ga je “pokosio” u trku i “izbacio” s terena, a Čuljak je igrača Intera “kaznio” samo žutim kartonom, a potom i  Murića i Mazalovića zbog prigovora!?

Navijačima Rijeke je to bila kap koja je prelila čašu, nastavljena je salva uvreda i ružnih povika prema sudačkoj trojci.

Za Rijeku je gol postigao Gorgon iz kontre u 31. minuti, nakon što je izašao oči u oči s vratarem Matkovićem hladnokrvno ga je zaobišao i smireno poentirao.

U 41. minuti vratnica je spasila goste! Puljić je ubacio, Matković loše reagirao pred golom, a Fernandez je bio najbrži ali ne i najprecizniji.

I kao kruna najlošije izvedbe jednoga suca što smo ju vidjeli unatrag puno vremena, stigla je 43. minuta. Tomečak je u pokušaju da dođe do lopte u kaznenom prostoru Intera dobio udarac u nogu, no sudac Čuljak samo je odmahnuo rukom…!

Sudac Čuljak se potpuno pogubio, ostaje za nadati se da u drugom dijelu utakmice neće napraviti još neku kardinalnu pogrešku!

Exit mobile version