Rujevica “vrije”, sudac Čuljak “iskasapio” utakmicu!

Foto: Riječanin

U prvom poluvremenu utakmice 7. kola Hrvatski telekom Prve lige Rijeka-Inter 1:1. Gosti zabili iz iz prve akcije na utakmici iz dvojbeno dosuđenog jedanaesterca, sudac prpostio dodijeliti crveni karton igraču Intera te, vjerojatno, dosuditi jedanaesterac za Rijeku na samom kraju poluvremena

RIJEKA – INTER 1:1 (1:1)

RIJEKA – Stadion HNK Rijeke na Rujevici. Utakmica 7. kola Hrvatski telekom Prve lige. Sudac: Ante Čuljak (Zagreb)

Strijelci: 0:1 Mamut (2, 11-m), 1:1 Gorgon (31)

RIJEKA: Prskalo, Raspopović (od 18′ Smolčić), Župarić, Punčec, Tomečak, Lepinjica, Iglesias, Murić, Halilović, Gorgon, Puljić.

INTER: Matković, Tatamirović, Postonjski, Mlinar, Tsonev, Mamut, Soldo, Vego, Savić, Mazalović, Bosec

Kakav šok na samom početku večerašnje utakmice!

Negdje oko 15 sekunde (!) Punčec je bio u duelu s Mamutom, igrač u žutom dresu je pao, a sudac Ante Čuljak iz Zagreba ekspresno pokazao na bijelu točku.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Trajalo je potom natezanje Bijelih sa sucem minutu-dvije, no Mamut je naposlijetku realizirao udarac s bijele točke. Prskalo je bio blizu…

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Navijači Rijeke već u tom trenutku su “proključali” , a nastavilo se otezanjem igre gdje su se Interovci pokazali majstorima u previjanju po travi.

Tribine su potpuno poludjele u 23. minuti kada je jednu kontru, ne osvrćući se na igrača u žutom na travnjaku, uz aut liniju poveo Murić. No nije daleko odmakao – Postonjski ga je “pokosio” u trku i “izbacio” s terena, a Čuljak je igrača Intera “kaznio” samo žutim kartonom, a potom i  Murića i Mazalovića zbog prigovora!?

Navijačima Rijeke je to bila kap koja je prelila čašu, nastavljena je salva uvreda i ružnih povika prema sudačkoj trojci.

Za Rijeku je gol postigao Gorgon iz kontre u 31. minuti, nakon što je izašao oči u oči s vratarem Matkovićem hladnokrvno ga je zaobišao i smireno poentirao.

U 41. minuti vratnica je spasila goste! Puljić je ubacio, Matković loše reagirao pred golom, a Fernandez je bio najbrži ali ne i najprecizniji.

I kao kruna najlošije izvedbe jednoga suca što smo ju vidjeli unatrag puno vremena, stigla je 43. minuta. Tomečak je u pokušaju da dođe do lopte u kaznenom prostoru Intera dobio udarac u nogu, no sudac Čuljak samo je odmahnuo rukom…!

Sudac Čuljak se potpuno pogubio, ostaje za nadati se da u drugom dijelu utakmice neće napraviti još neku kardinalnu pogrešku!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari