ŠOKANTNO POLUVRIJEME! Puljić zabio za prolaz u EL, Belgijci ekspresno izjednačili, ali još smo “živi”!

Foto: Riječanin/M. Levak

U prekrasnoj atmosferi ispunjene Rujevice Bijeli su zabili (Puljić) za trenutak enormne ekstaze, no nažalost par minuta kasnije Belgijci su poravnali rezultat – iz gužve u šesnaestercu Rijeke branič Plastun je iz blizine “probio” Prskala!

RIJEKA – GENT 1:1 (1:1)

RIJEKA – Stadion HNK Rijeke na Rujevici. Uzvratna utakmica play-offa Europske lige. Sudac: Francois Letexier (Francuska). Gledatelja: 6.500

Stijelci: 1:0 Puljić (31), 1:1 (Plastun, 33)

RIJEKA: Prskalo – Raspopović, Župarić, Punčec, Tomečak – Lepinjica, Capan – Acosty, Halilović, Lončar – Čolak (od 18′ Puljić)

GENT: Kaminski – Asare, Ngadeu, Plastun, Lustig – Kums, Odjidja, Owusu, David – Jaremčuk, Depoitre

Utakmica dostojna skupina Europske lige igra se večeras na Rujevici!

Rijeka-Gent (Foto: Riječanin/M. Levak

Hrabra Rijeka, iako šokirana ranim izlaskom Čolaka iz igre (15. minuta, ozljeda) odnosno brzim izjednačenjem gostiju nakon vodstva Bijelih, još je itekako u igri za prolazak u skupine Europske lige.

Bijeli protiv sebe imaju iznimno jakog suparnika, fizički moćnog i raspoloženog za nadigravanje, no Riječani borbenom i mudrom igrom zasad pariraju i ostavljaju si šansu za ukupan uspjeh!

Poveli su Bijeli u 31. minuti: Lončar je ubacio, Acosty uspio sačuvati loptu na drugoj vratnici i gurnuti za Puljića koji ne griješi!

No Belgijci su nažalost (pre)brzo izjednačili, već u 33. minuti: lopta je kružila oko kaznenog prostora, na kraju iz velike gužve poentirao je Plastun.

Pred nama je 45 minuta istinskih uzbuđenja koje Rijeci mogu donijeti ostvarenje sna – ulazak u jednu od skupina Europske lige…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari