SPEKTAKL NA RIVI: Rijeka s Gata Karoline Riječke zaplovila u novu sezonu

Gat Karoline Riječke u utorak je bio poprište snažnih emocija, svi koji vole Rijeku okupili su se na jednom mjestu da bi svoj voljeni klub otpratili iz luke na novu dugu plovidbu

Oko 21 sat autobus u klupskim bojama lagano je klizio prema pozornici gdje su prisutni jedva dočekali vidjeti svoje omiljene igrače.IMG_2090 IMG_2091 IMG_2092

Jedan po jedan igrači su izlazili na pozornicu uz pljesak publike, a igrači su im se zahvalili na sjajnoj podršci uz poruku kapetana Ivana Močinića: ‘Budite uz nas, pratite nas i podržavajte i mi vas nećemo razočarati!’.

IGRAČI1

Vjeru u ovu momčad uoči i nove sezone potvrdio je i trener Matjaž Kek odgovorivši na pitanje koga bi iz momčadi Barcelone priključio Rijeci.

– Za mene su ovi igrači najbolje što postoji. To je moja »Rijeka«!, rekao je Kek zaradivši veliki pljesak i pritom dodatno podignuvši atmosferu na Gatu Karoline Riječke.

Vatromet na kraju predstavljanja simbolizirao je još jednu riječku pobjedu, a nakon njega uslijedili su brojni autogrami i zajedničke fotografije s navijačima koji su strpljivo čekali svoj trenutak.

IGRAČI2

Riječka publika zaželjela se nogometa i svoje Rijeke, porinuće s Gata Karoline Riječke bilo je više nego uspješno. Neka Rijeka mirno i uspješno i ove sezone plovi nogometnim vodama. Sezona započinje 16. sprnja gostovanjem kod Splita.

IMG_2083 IMG_2084 IMG_2085

IMG_2087 IMG_2088

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari