HNK RIJEKA U EUROPSKOJ LIGI: Evo cijena ulaznica za utakmice pretkola te povoljnosti za članove i pretplatnike!

Članovi i pretplatnici kluba, koji već imaju povoljnije uvjete pri kupnji kompleta ulaznica za MAXtv Prvu ligu, povoljnije cijene ulaznica imat će i za utakmice Europske lige

Hrvatski nogometni klub Rijeka i uoči kvalifikacijskih utakmica za Europsku ligu misli na svoje navijače. Članovi i pretplatnici kluba, koji već imaju povoljnije uvjete pri kupnji kompleta ulaznica za MAXtv Prvu ligu, povoljnije cijene ulaznica imat će za 3. pretkolo i playoff odnosno razigravanje za Europsku ligu.

Članovi i pretplatnici kluba moći će kupiti najviše četiri ulaznice, s time da svaka ulaznica mora biti personalizirana, te osoba koja kupuje ulaznice mora imati osobni dokument od osobe na čije ime kupuje kartu.

HNK Rijeka ujedno pretplatnicima mjesto čuva do 20. srpnja za 3. pretkolo odnosno do 08. kolovoza za play off Europske lige.

Umirovljenici, učenici, studenti i nezaposleni, koji su ujedno članovi ili pretplatnici na svim I trbinama (osim I4), imat će popust od 50 posto kao što su imali kod kompleta ulaznica za novu sezonu.

Djeca do 14 godina i za utakmice kvalifikacija za Europsku lige imat će popust do 50 posto.

I zato iskoristite priliku, postanite član i pretplatnik HNK Rijeka, i po povoljnim cijenama svjedočite novim europskim izazovima kluba.

Sve pojedinačne cijene za članove i pretplatnike, te ostale cijene možete pronaći u tablicama ispod.

Tablice-3

*cijene ulaznica za članove i pretplatnike

Tablice-42-e1467633537431

*cijene ulaznica za ostale navijače

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari