SRAMOTA MARIJA G.: Provocirao riječke navijače, Pavičić se ponio gospodski

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Veliku mrlju na inače sjajan derbi Rijeka-Dinamo  (OVDJE) bacio je svojim neobjašnjivim ponašanjem donedavni igrač Rijeke Mario Gavranović

Gavranoviću treba odati priznanje za golgeterski instinkt ali ne i za ono što je učinio nakon što je postigao vodeći gol za Dinamo. (OVDJE)

Nepisani je običaj da igrači kada postignu gol bivšoj momčadi, s kojom su proživjeli toliko toga dobroga, ne slave burno i pretjerano postignuti zgoditak odajući tako poštovanje bivšim suigračima i klubu. No Gavranović je učinio upravo suprotno: teatralno je pozdravio riječke navijače na zapadnoj tribini a onda klizanjem po travi prema istoj toj tribini dodatno naglasio svoju radost zbog postignutog zgoditka za Dinamo, a protiv bivše momčadi koju je napustio tek prije par mjeseci.

Očekivano, uzvraćeno mu je salvom zvižduka!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Gavranovićeva arogancija i bahatost kao da su se obile o glavu njegovoj momčadi: Rjeka je tek nekoliko minuta kasnije uspjela izjednačiti!

Podsjetimo da je Mario Gavranović stigao 2015. u Rijeku iz Zuricha kao praktički “potrošen” igrač kojem je karijera zapela u slijepoj ulici. Mišković, Kek i suigrači vratili su ga u život, s njima je kroz veličanstvenu prošlu sezonu osvojio i dva trofeja –  pritom je dao naravno i svoj veliki doprinos – ali tim je čudnije ovakvo njegovo ponašanje prema klubu i navijačima koji su mu dali sve; i zbog kojih se uostalom i dobro “prodao” u Dinamo.

Suprotno tome je postupio Rijekin Domagoj Pavičić koji se ponio gospodski – iako srce na terenu ostavlja u riječkom dresu u koji je uskočio još prije pola godine, a pritom je postigao i krasan zgoditak, mladić se ponio džentlemenski i nije burno slavio gol koji je postigao bivšoj momčadi – Dinamu.

Tako se ponašaju igrači HNK Rijeke!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari