U Kastvu izabrani sportaši godine 2019., svečanost uveličao legendarni Ćiro!

Gost kastavske sportske večeri bio je i legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević

Grad Kastav izabrao je i nagradio najbolje sportaše i klubove u 2019. godini. Na svečanosti u Školskoj sportskoj dvorani „Matija Katalinić“ nagrade su primili:

Marin Mandekić, Sportsko rekreacijski klub RIKA – Najuspješniji sportaš
Adriana Ross, Karate klub Kastav – Najuspješnija sportašica

Dario Zorica, Tenis klub Kastav – Najuspješniji mladi sportaš
Noeli Karlović, Karate klub Kastav – Najuspješnija mlada sportašica
Miran Lipovščak – Najuspješniji sportski djelatnik
Košarkaški klub Kastav – Najuspješniji sportski klub
Feručo Škrobonja – Priznanje za dugogodišnjeg sportskog djelatnika
Posebna priznanja: Nives Jelovica, Boćarski klub Labin, Davor Jelovica, Boćarski klub Vargon Rijeka i Domenico Dubrović, Tenis klub Kvarner
Okupljene su pozdravili i gradonačelnik Kastva, Matej Mostarac, te predsjednik Odbora za sport i tjelesnu kulturu Grada Kastva, Bojan Marčić.

”Kastavska sportska dvorana je puna od jutarnjih termina do večernjih, to pokazuje da se sport u našem gradu živi čitav dan. Kastav nema puno profesionalnih sportaša i klubova, ali to je, na neki način, i naša prednost jer nas krasi zajedništvo, entuzijazam i želja za sportskim druženjem. Zaista cijelu našu sportsku priču nose ljudi koji daju sve od sebe, a na Gradu Kastvu je da im omogući čim bolje uvjete za rad. Ove godine planiramo tri sportske investicije. Najveća je u novi objekt u sportskoj zoni, odnosno natkriveno boćalište u kojem će biti prostora i za druge sportske kolektive, a gradit će se još i sportsko igralište u Turkima te rekreacijski park u Tometićima”, kazao je gradonačelnik Mostarac.

Gosti kastavske sportske večeri bili su legenda hrvatskog nogometa, trener Miroslav Ćiro Blažević, sportaši Samir Barač, Valter Matošević, i nogometaši NK Rijeke, program je vodio Extra Robi, a nastupili su D‘Beni band i članice Gym Dancea.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari