U Njivicama ulovljen morski kapitalac težak više od 70 kilograma

Foto: FB/R.Š.

Na Županijskom natjecanju Mini “BIG OM” koje se održalo u Njivicama na otoku Krku ulovljena je tuna teška 75 kilograma, a sretni ribolovci bili su duo Robert Šepinski i Aleš Benda.

Duž cijeloga Jadrana održavaju se samo četiri natjecanja u lovu na veliku ribu: na Visu, Murteru i u Vodicama, dok je “BIG OM” jedinstvena manifestacija na sjevernome dijelu Jadrana.

Ovogodišnji Mini “BIG OM” organiziran je u suradnji s partnerom – Hotelima Njivice, koji su za potrebe natjecanja tunoljupcima ustupili romantični prostor Plave terase gdje su se održale prijave, okupljanje, druženje, zabava i vaganje ulova. Tunu su sa znatiželjno promatrali i brojni turisti. S obzirom na to da je natjecanje bilo klupskog karaktera, tuna je podijeljena članovima KSRM-a “BIG OM” i okupljenim gostima te prijateljima omišaljskog kluba.

Službena sezona lova na veliku ribu na Kvarneru je otvorena na najbolji mogući način. Ribolovcima slijedi 2. županijsko natjecanje mini “BIG OM” 10. kolovoza u Kraljevici te međunarodna tuna avantura “BIG OM” koja će se održati u Omišlju od 28. do 31. kolovoza.

Pogledajte slike ulova:

FOTO: Facebook/R.Š.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari