(FOTO, VIDEO) Dječji vrtić Čavlić posjetio kamp HNK Rijeka: ‘Rijeko mi te volimo!’

Veselo je bilo u ponedjeljak u kampu HNK Rijeka, u posjet su stigli mališani iz Dječjeg vrtića “Čavlić”

Naime, mališani su bili gosti HNK Rijeka u nedjelju na utakmici protiv Rudeša, događaj koji na njih ostavio upečatljiv dojam i rado su s domaćinima podijelili dojmove s utakmice.

U ponedjeljak su dobili priliku vidjeti kako izgleda kamp HNK Rijeka. Najmlađe nisu zanimali tehnički podaci, najvažnije je bilo otrčati krug ili dva oko glavnog travnjaka poštujući upozorenje teta da se ne smije ulaziti na travnjak.

Ujedno, najmlađi su dobili priliku igrati nogomet na terenu s umjetnom travom i pokazati svoje umijeće s loptom. Ipak, vrhunac je uslijedio kada su djeca, na izlasku iz tunela, dočekala riječke prvotimce koji su taman odlazili na trening.

Igor Bišćan, u pratnji igrača, oduševio je najmlađe koji su jedva dočekali pozdraviti prvotimce. Posjet je okončan u press centru gdje su mališani ispraćeni uz prigodne darove, a oni su se zahvalili otpjevavši pjesmu: Rijeko mi te volimo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari