PRIMORJAŠICE OPET USPJEŠNE: Riječke sinkro plivačice osvojile četiri medalje na prvenstvu u Splitu

Mlađe juniorke Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris nisu obranile naslov apsolutnih prvakinja na Državnom prvenstvu u sinkroniziranom plivanju, ali vraćaju se iz Splita s osvojenom medaljom u svakoj disciplini u kojoj su se natjecale.

U Splitu na Državnom prvenstvu za mlađe juniorke koje je održano na Bazenima Poljud 27. i 28. travnja 2019. okitile su se zlatom u kombiniranim rutinama, srebrom u duetu te broncom u solu i timu.

U Split su putovale dvije ekipe mlađih juniorki pod vodstvom trenerica Marte Jeličić i Jelene Garabiljević.

Obje su ekipe imale odličan nastup u rutinama, ali zaostatak iz tehničkog dijela natjecanja (izvedbama obaveznih figura) bio je prevelik da se ove godine dostignu plivačice zagrebačkog Medveščaka koji je najuspješniji klub na Prvenstvu.

Pogotovo to vrijedi za prvu ekipu – Ana Kus, Petra Premuš, Tia Elena Fućak, Lucija Bandera Ulrich, Ana Čop, Lana Turković, Lana Stupar, Nikka Kertelj, Sara Spoja Milat, Morena Vuletić i Chiara Šargač, trenerice Marte Jeličić koja je najbolje izvela rutinu discipline tim čime su i osvojile medalju, ali zaostatak od četiri boda nakon figura bio je prevelik za višu poziciju na postolju.

Druga ekipa Primorja Aqua Marisa – Patricia Predovan, Lena Glavačević, Tara Turalija, Antonija Tadić, Liza Kryzk, Nora Ljubetić, Maja Mrakovčić, Sara Čirkić, Ana Maria Perković, Petra Bedić i Lea Ivičak koju trenira Jelena Garabiljević nije došla do medalja, ali ostvarenim rezultatima koji su kroz ovu sezonu sve bolji može biti zadovoljna svojim nastupom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari