UVOD U NOVU SEZONU

Galerija | (FOTO, VIDEO) HNK Rijeka na Trgu bana Jelačića predstavila novi dres i ekipu za nadolazeću sezonu

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Bijele očekuju nastupi u prvenstvu, Kupu Hrvatske i Konferencijskoj ligi

Hrvatski nogometni klub Rijeka večeras je na Trgu bana Jelačića predstavio novi dres i ekipu za nadolazeću sezonu.

U ponedjeljak u predvečerje u centru Rijeke okupilo se puno navijača, simpatizera i podupiratelja Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka na najavi nove 2021./2022. sezone, ali i na predstavljanju dresa u kojima će bijeli istrčati pred svoju publiku. Naime, novi dresovi simbolički predstavljaju klupsku dobrodošlicu navijačima na tribine nakon duge razdovjenosti. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Pored svih igrača i članova stručnog stožera predvođenih glavnim trenerom Goranom Tomićem, predstavljaju su prisustvovali i predsjednik Uprave HNK Rijeke Damir Mišković i gradonačelnik Rijeke Marko Filipović – uz nadahnuto, kao i uvijek, vodstvo ceremonijal-majstora Jose Krmpotića koji je dobio i prigodan dar za svoje dugogodišnje vođenje sličnih manifestacja u organizaciji HNK Rijeke.

Osim svih igrača, članova stručnog stožera i predsjednika Miškovića, na Trg bana Jelačića stigli su i suradnici i sponzori kluba, te ostali predstavnici organizacijskih struktura Kluba: Srećko Juričić, Veljko Karabaić, Dean Šćulac, Zlatan Hreljac, David Kastelic, Luka Ivančić, Robert Palikuća, Antonini Čulina, Marina Vela, Edita Stilin te članice obitelji Mišković. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Predstavljanje je pratilo više stotina navijača od kojih su mnogi dohvatili i jednu od majia koje su igrači Rijeke po okončanju manifestacije bacali okupljenim navijačima i simpatizerima HNK Rijeke.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Trener “Rijeke” Goran Tomić kazao je kako su igrači svjesni za koji klub i koje navijače igraju kroz sva domaća i europska natjecanja:

– Lijepo je pobjeđivati na pripremama, ali stvari za ozbiljno kreću već od subote.”

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Dobre rezultate i pune tribine “Rijeci” je poželio i novi gradonačelnik Rijeke, Marko Filipović: 

– HNK Rijeka je riječki brend, dio identiteta grada. “Rijeci” želim pune tribine na Rujevici. Želim da i ovaj grad i klub i dalje budu ponosni jedni na druge.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka također se osvrnuo na novu sezonu:

– Bit ćemo još bolji. Svi ćemo dati sve od sebe – i igrači, i navijači, i uprava. Što se Europe tiče, za nas je svako novo kolo uspjeh, kazao je raspoloženo Mišković. 

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Program na Trgu bana Jelačića je vodilo zaštitno voditeljsko lice riječkog nogometa, poznati Josip Krmpotić, koji je i sam primio zahvalu i dar zbog svog dugogodišnjeg angažmana za riječkog prvoligaša kojeg mu je uručila Anna Mišković. 

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Što se samog obnovljenog dizajna dresova riječkih nogometaša tiče, za njih je odgovoran Marko Perožić iz riječke dizajnersko – marketinške agencije “Fabula” koji je za poveznicu između grada i kluba koji ga predstavlja na domaćim i međunarodnim natjecanjima odabrao motiv iz pjesme autora Damira Badurine te cijela kampanja upravo nosi i njezin naziv: “Najdraža Rijeko, vraćam se tebi”:

– Zvučni zapis refrena pretvorili smo u zvučni val koji je postao nositelj cjelokupne vizualne komunikacije, a ujedno i element koji smo aplicirali na dres u obliku križa. Reakcije na dres su super, osobito kad ljudi shvate ideju koja stoji iza dizajna. Izrazito sam zadovoljan kako je sve ispalo, kazao je Perožić.  

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Dresovi će navijačima biti dostupni na svim uobičajenim prodajnim                              mjestima fan artikala, kao i na klupskom web shopu uz 30% popusta. 

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari