VATRENI DOČEK!

(FOTO, VIDEO) Navijači na Rujevici priredili fantastičan doček igračima Rijeke!

Foto: Mateo Levak/Riportal

Riječka ekspedicija sletjela je na krčki aerodrom nešto iza podneva, odakle je autobus HNK Rijeka krenuo put Rujevice praćen skandiranjem navijača na svim usputnim lokacijama

Toćno u 13.27 autobus HNK Rijeke stigao je do rotora na Rujevici gdje su se okupili oni najvjerniji navijači Rijeke, o čemu su unaprijed obaviješteni putem službenih Facebook stranica KN Armada, HNK Rijeke i Riportala.

Unatoč tome što je danas radni dan a neposredno prije predviđenog termina za doček Rijeku i Kvarner je “okupala” ona naša, nadaleko poznata riječka kiša, na Rujevici se skupila tisuća navijača, a s vozilima koja su uz zvuk trube prošla rotorom, i više! Riječki autobus dočekalo je skandiranje, pjesma i bakljada, a autobus HNK Rijeka zaustavio se na rotoru, uz dogovorenu korekciju prometa policijskih djelatnika, te su navijači mogli odati dužno priznanje junacima iz Kopenhagena.

Iz predostrožnosti odnosno zbog poštivanja epidemioloških mjera proglašenih zbog pandemije koronavirusa, vrata autobusa nisu se otvarala ali je bilo vidljivo da unutar autobusa, među igračima i stručnim stožerom, vlada oduševljenje ovim toplim i srdačnim dočekom navijača.

Navijače Rijeke iz autobusa su kroz prednje staklo posebno pozdravili trener Simon Rožman i kapetan Franko Andrijašević, te predsjednik uprave kluba Damir Mišković iz svog osobnog vozila koje je bilo u pratnji autobusa, što je bio još jedan jasan pokazatelj kako se Mišković, premda je jedan od najzaslužnijih za ovaj uspjeh, nije želio postaviti ispred trenera i igrača, odajući im i na taj način poštovanje na sjajnom uspjehu i junački izvojevanoj pobjedi u Kopenhagenu.

Nakon skandiranja i bakljade kakvu samo Riječani mogu prirediti, autobus s igračima krenuo je put Rujevice, jer vrlo skoro pred Rijekom su novi izazovi na zelenom terenu, a pripremama za to treba pristupiti odmah!

Europska liga je izborena, ali pred bijelima su tek sada ona prava, najozbiljnija iskušenja jer ih u skupini F Europske lige čekaju izuzetno jaki suparnici – Napoli, Real Sociedad i AZ Alkmaar!

Foto: Mateo Levak/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari