(FOTO & VIDEO) Pogledajte atmosferu, sažetak utakmice i našu fotogaleriju s utakmice!

Riječani su u pravom festivalu golova naznačili i velike ambicije pred prvi ispit u grupnoj fazi natjecanja Europske lige

Gorgin triput, Gavranović, Heber, Bradarić i Mišić (OVDJE) bili su strijeci u jednoj od najvećih prvenstvenih pobjeda HNK Rijeke. Lijepo je to ohrabrenje pred prvi ispit Bijelih u grupnoj fazi natjecanja Europske lige što slijedi u četvrtak 14. rujna na Rujevici protiv grčkog AEK-a.

Donosimo vam veliku fotogaleriju s utakmice te videosažetak susreta, a posebna poslastica je i video youtubera EDEN7 koji nam donosi sjajnu atmosferu s tribina.

Ujedno, utakmica nam je bila posebno zanimljiva jer je kao novi ugovorni medijski partner HNK Rijeke web-portal Riječanin dobio svoje mjesto i na reklamnim svijetlećim panoima uz samo igralište.

Riječanin je na taj način i doslovno uvijek uz Bijele!

Neka se ovakva radost ponovi i u četvrtak, a Bijeli ponove izvedbu uz tri osvojena boda na startu natjecanja u skupini Europske lige!

https://www.youtube.com/watch?v=_aumf93Oudg

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari