JE LI OVO VEĆ SADA NAJLJEPŠI GOL SEZONE? Pogledajte kako je Mišić stavio „točku na i“ briljantne golijade Rijeke!

Josip Mišić još prošle sezone nametnuo se kao jedan od najboljih i najvažnijih igrača Rijeke, a novim briljantnim potezima samo „podebljava“ taj dojam

Igrala se 68. minuta utakmice u kojoj su se Bijeli poigavali s Vinkovčanima (koji su prije toga zabilježili tri prvenstvene pobjede zaredom, uključujući i onu s jakim Osijekom koji je „uzeo skalp“ Rijeci!) kada je uslijedila najljepša akcija na utakmici koja je rezultirala „eurogolom“ Joipa Mišića (OVDJE).

Kvržić je ubacio s desne strane, a nečuvani Josip Mišić u srcu šesnaesterca prekrasnim volejem, “poluškaricama” poentirao! Igraču Rijeke zadatak je tek donekle olakšala činjenica da je u tom trenutku bio nepokriven odnosno nečuvan (za što se izborio sam, savršenim kretanjem „između lijina“ suparničke obrane!) no posao mu je otežan činjenicom da je vrlo dobro proigravanje mogao dočekati volejem jedino tako da se dobrano izvije zrakom i udari loptu na jedini mogući način, dok još leti visoko u zraku.

Stoga će njegov pogodak zasigurno konkurirati za najljepši ove sezone, a mnogi ga već sada, nakon osam kola domaćeg prvenstva, proglašavaju i najljepšim pogotkom cijele sezone!

Mi se slažemo s time – ovo je prekrasan pogodak u kojem treba uživati ponovno i ponovno…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=IFZE8p6LSUA

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari