(FOTO & VIDEO) POGLEDAJTE SPEKTAKULARNE SNIMKE: Armada Grobnik osvijetlila Grobničko polje!

Bakljada je organizirana i pomno pripremljena u znak obilježavanja 30. rođendana najbolje navijačke skupine

Youtuber EDEN7 napravio je odličan video koji ilustrira pohvat Armade Grrobnik koja je po tko zna koji put prikazala organiziranost, zajedništvo i bezuvjetnu ljubav prema voljenome klubu. Spektakularne videosnimke iz zraka na svom youtube kanalu objavio je i Erik Dundara.

U čast 30. obljetnice te navijačke skupine 110 članova Armade Grobnik osvijetlilo je sinoć broj „30“ na Grobničkom polju, na površini cca 500×500 metara. Kako to ni u jednom trenutku nije bio „amaterski“ pothvat dokazuje i činjenica kako su u iscrtavanju broja „30“ prema nacrtu korištene i usluge geodeta kako baš nijedan „kolac“ ne bi stršao izvan sheme…

Svaka čast, ekipa!

Pridružili su se tako Grobničani spektakularnim bakljadama koje su jučer priređene na Kantridi (OVDJE) a istovremeno i na Zametu, Drenovi, Veprincu, Turniću, Bakru…. (a dan ranije Kostrena, još ranije Kirija…). Idućih dana gorjet će rođendanske baklje u Matuljima i u Opatiji, a u petak navečer velika bakljada bit će upriličena i na Molo longu i na Trsatu.

Foto: Dominik Korman
Svoje fotke s Grobnika poslale su nam i vjerne navijačice

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari