ARMADA SLAVI 30. ROĐENDAN Najveće iznenađenje bit će koreografija protiv Hajduka!

Klub navijača Armada u utorak je u Guvernerovoj palači najavio proslavu 30. rođendana, a koja će kulminirati na Jadranskom derbiju u subotu

Čak su i članovi Armade ustvrdili da nitko nije mogao očekivati da će se jednog dana okupiti u Guvernerovoj palači. Bilo je tu starijih i mlađih članova, oni koji iskreno vole Rijeku, nekolicina njih koji su sudjelovali i u osnivanju navijačke skupine.

Svi zainteresirani imali su priliku pogledati i malu izložbu tekstova i medija o Armadi.

– Nadamo se da nećemo morati strepiti u Maksimiru do zadnje minute. “Zapaliti” ćemo centar grada, kako ide pjesma – Trsat, Molo longo i Kantrida. Koreografija na utakmici protiv Hajduka bit će najveće iznenađenje i nadamo se da će biti dostojna imena Armada i tradicije u koreografiji koje ima naša skupina, rekao je Denis Povh, glasnogovornik Kluba navijača Armada.

Sve najbolje Armadi poželio je i Vojko Obersnel, gradonačelnik Rijeke.

– Čestitam vam 30 godina vjernosti Rijeci. Najavili ste da ćete ovaj tjedan “zapaliti” grad, ali ostavite nešto i za nakon 27. svibnja kada ćemo, iskreno vjerujem, proslaviti naslov prvaka. Armada je izrasla u navijačku skupinu koja zaslužuje divljenje, s time da su Riječani i prije pratili Rijeku. Uvijek smo našli zajednički jezik i bili smo na strani Rijeke, rekao je Vojko Obersnel, gradonačelnik Rijeke.

Ispred Primorsko-goranske županije Armadi je čestitao Zlatko Komadina.

– Cijela županija navija za Rijeku i svi vjerujmo da ćemo ove sezone proslaviti naslov prvaka. Rado smo se odazvali pozivu da se priključimo proslavi. Danas govorimo o 30 godina Armade koja je i prije toga imala svoje mladenačke dane kada je većina ljudi na Kantridi navijala za gostujuće klubove. Bilo je to vrijeme stvaranja riječkog navijačkog identiteta, rekao je Zlatko Komadina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari