(FOTO & VIDEO) RIJEKA JE NAJBOLJE OD SVEGA: Pronađite se među najboljim navijačima na svijetu!

Iako nogometašima Rijeke sinoć na terenu nije išlo od noge do noge onako kako smo svi zajedno priželjkivali, Armada i navijači Rijeke još su jednom dokazali svoju nevjerojatnu privrženost bijeloj boji i omiljenom klubu

Orilla se pjesma i skandiranje navijača sinoć na tribinama Rujevice od početka do kraja susreta s bečkom Austrijom koji je završio rezultatskim potopom Bijelih (OVDJE), rezultatski gotovo istovjetnim onome kojeg su Bečani prije dva tjedan doživjeli od Rijeke koja ih je nadigrala na Prateru.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Pokazali su navijači Rijeke, a posebno Armada, kako se bodri svoj klub i proljetos kada su osvajani trofeji ali i sinoć kada su rezultatski kola krenula nizbrdo. U dobru i u zlu s klubom i momčadi, po tome su navijači Rijeke nadaleko poznati a rekli bi možda i jedinstveni.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

„Bezuvjetna ljubav“ kočio se natpis na transparentima Armade puno pita do sada, a sinoć se ta parola pretvorila u život, na taj način da je trener Bijelih Matjaž Kek – suprotno svojim dosadašnjim navikama – poslije utakmice zajedno s igračima pohitao do sjeverne tribine pozdraviti Armadu i čestitati im na fenomealnoj podršci kakvu nema nijedna sportska momčad na svijetu.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

„Rijeka je najbolje od svega“, a mi bi dodali i „Armada je najbolje od svega“!

Još jedan lijepi potez koji ilustrira simbiozu momčadi i navijača učinio je danas Klub navijača Armada koji je pozvao sve navijače da posjete trening Bijelih uoči polaska na utakmicu s Lokomotivom i na taj način još jednom pruže podršku momčadi koja je trenutno u igračkoj krizi (OVDJE).

Foto: Riječanin

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari