(FOTO & VIDEO) RIJEKA S OVOM IGROM MOŽE SVE: Igrači doživjeli ovacije, nevjerojatna Armada i riječki navijači pokazali Europi što je ljubav prema svome!

U sjajnoj predstavi na Rujevici nogometaši Rijeke dobrim dijelom utakmice posve su „stisnuli“ igrače grčke momčadi pred njihov gol, no nedostajalo je preciznosti ili barem malo sreće (OVDJE)

No uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka Rijeka-Olympiacos ipak će se zauvijek pamtiti po veličanstvenoj atmosferi i nevjerojatnoj podršci navijača Rijeke i Armade koji su „gurali“ momčad naprijed tijekom svih 90 i plus minuta; a momčad je nakraju s terena – zasluženo – ispraćena ovacijama i skandiranjem „Šampioni, šampioni“.

https://www.facebook.com/www.rijecan.in/videos/1848774582105315/

Posve zasluženo, jer dečki su ostavili srce na terenu i prezentirali igru s kakvom Bijeli itekako mogu sanjati čak i – jesen u Europi!

https://www.youtube.com/watch?v=zeoaKLMPtWA

S nestrpljenjem očekujemo ždrijeb skupina Europske lige u petak, a dotle uživajmo u slikama s povijesne utakmice koja je još jednom pokazala kakva je Rijeka, kakvi su Bijeli i kakvi su riječki navijači.

Europo, divi se!

Foto: Željko Valjak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari