KEK RAZOČARAN: „Najgore je primati čestitke a -izgubio si“

Foto: Bruno Vignjević

No s ovakvom igrom Rijeka će biti iznenađenje Europske lige!

Matjaž Kek nakon utakmice primao je čestitke svih prisutnih na odličnoj igri Rijeke (OVDJE). Teško je bilo utješiti nogometaše Rijeke koji su suznih očiju napustili travnjak svjesni da smo imali svoje prilike u odnosu s jakim Olympiacosom.

– Prošla je kvalitetnija ekipa i čestitke Olympiacosu, želim im sve dobro u Ligi prvaka, rekao je Matjaž Kek nakon utakmice.

– Igračima veliki kompliment za želju i voljni element. Kao sportašu najgore je kada primaš čestitke, a izgubio si, zaključio je Matjaž Kek.

 

Rijekin trener Matjaž Kek (55) njie skrivao razočaranje nakon poraza od Olympiakosa 1:0 u uzvratnoj utakmici play-offa Lige prvaka, prenosi portal Index.hr. Njegova momčad je večeras imala jako puno prilika da pobijedi renomiranog protivnika, ali je previše toga promašila i Grci su ih kaznili u 25. minuti.

“U Pireju smo imali sreće. Danas smo igrali kvalitetno, ali smo primili gol iz greške. Protiv ovakvog protivnika moraš zabiti šanse. Karakter moje momčadi nije nikad bio upitan”, rekao je Kek koji će s Rijekom jesen provesti u Europskoj ligi.

“Nedostajao nam je igrač ili dva da bismo se mogli ozbiljno suprotstaviti Olympiakosu. Napravili smo neke pogreške i prije sezone. Ako želiš rezultat, moraš imati nekakav sustav koji se stvara prije sezone. Moraš se organizirati i pripremiti. Čestitam Mariboru. Nije stvar u novcu, sve se može, samo se treba dobro posložiti. Ovo više nije moj posao, nego posao kancelarija”, rekao je Kek a prenosi portal Index.hr koji dodajek kako je  Rijeka ovog ljeta ostala bez Andrijaševića i Bezjaka, a uoči dvije najvažnije utakmice u klupskoj povijesti otišao je Ristovski.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari