ATRAKTIVNE UTRKE

(FOTO, VIDEO) SPEKTAKL NA GROBNIKU! Brzina, adrenalin, izlijetanje, gledatelji na “brdima”… Euro Nascar PRO danas na Automotodromu Grobnik!

Foto: Riportal

Automotodrom Grobnik od danas je upisan u jednu novu knjigu povijesti, kao 17.staza na europskom tlu kojom vozi europska serija Nascar automobila

Nije tajna da je sveprisutna korona ubrzala dolazak ovih renomiranih sportskih automobila, čije su utrke bile plan i želja čelnih ljudi Automotodroma Grobnik, no otkazivanje utrke na češkoj stazi Most dovelo je do ovog spektakla, već ovog vikenda, kojem je jedino nedostajalo brojno gledateljstvo.

Ipak, i u ovakvim uvjetima, onu najuporniji pronašli su načina kako doći do nekog od brda ili brdašca koja okružuju grobničku pistu kako bi uživali, barem izdaleka, u slici i zvuku kakve donosi jedan ovakav automobilistički spektakl.

„Srsi“ prođu one koji čuju zvuk snažnih motora što se kriju u kokpitu, na izgled prevelikih sportskih automobila, teških, dugačkih, visokih, ali istovremeno izuzetno brzih!

Danas ujutro voženi su kvalifikacijski treninzi po 30 minuta, a potom i prve bodovne utrke. U 11,45 sati na start su uzašli automobili u konkurencinji Euro Nascar 2 te odvozili 14 krugova, dok je od 15,15 sati voženo 17 krugova Euro Nascar PRO serije.

Na našim fotografijama i videu donosimo vam dašak atmosfere s današnje Euro Nascar PRO utrke, a tu je zabilježeno i jedno izlijetanje sa staze. Uživajte!

Foto: Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari