(FOTO, VIDEO) Veliko slavlje na Krimeji! Golom Fumića u posljednjim sekundama Orijent 1919 stigao do vrijednog boda!

Idi na originalni članak
Foto: Screenshot

U utakmici 2. kola Druge HNK nogometaši Orijenta 1919 i Dinama II odigrali su na Krimeji 2:2

Oglas
Foto: Riječanin/M.Levak

ORIJENT 1919 – DINAMO II 2:2 (1:0)

RIJEKA – Stadion Krimeja. Gledatelja: 1100. Sudac: Andrej Burilo (Osijek)

Strijelci: 1:0 Iličić (33), 1:1 Baturina (53-11m), 1:2 Šipoš (77), 2:2 Fumić (90+3)

Žuti kartoni: Flego (Orijent 1919), Jovičević (90+1)

ORIJENT 1919: Berković, Ivančević (77 Fatić), Mulac, Tadejević, Vidas, Mohorovičić, Liber, Flego (80 Fumić ), Monjac, Travaglia, Iličić (67 Črnko)

DINAMO II: Horkaš , Hrvoj , Gvardiol, Jelenić, Gogić, Franjić, Krizmanić, Đira (78 Čiuć), Kapitanović, Kim, Baturina (67 Šipoš)

Poveo je Orijent 1919 u 33. minuti lijepim golom Iličića. Napadač Orijenta sjajno je “osjetio” visoku loptu sa strane, lijepo skočio i snažnim udarcem glavom matirao vratara gostiju.

(FOTO, VIDEO) Praznik nogometa na Krimeji: Pala kiša, Orijent poveo protiv Dinama !!

Za nadigravanje raspoloženi gosti u drugom dijelu utakmice dvama golovima preokrenuli su rezultat u svoju korist. Najprije su zabili iz opravdano dosuđenog jedanaesterca na samom početku drugog dijela utakmice (Baturina), a onda u “nezgodnom” trenutku, u posljednjom četvrtini utakmice, i poveli nakon lijepe akcije s lijeve strane i povratne lopte za modrog Šipuša koji lako poentira protiv nemoćnog vratara Berkovića.

Foto: Riječanin/M. Levak

Igrači Orijenta 1919 nisu se međurim predavali, a upornost se isplatila!

Nakon trećeg kornera u utakmici , u posljednjoj minuti sučeve nadoknade vremena, u šesnaestercu gostiju stvorila se gužva. Crveni su u dva navrata mogli zabiti ali su udarci Krimječana završavali “u mesu  modre obrane. Lopta je napokon došla do Fumića na par metara od gol-crte pa Fumiću nije preostalo drugo do zakucati ju u mrežu!

Nažalost, današnji praznik nogometa na Krimeji umnogome je pokvarila jaka kiša koja je počela padati sredinom prvog dijela utakmice. Dio gledatelja povukao se u zaklonjeni prostor Orijentova Ognjišća, no oni najuporniji ostali su, mokri do kože, bodriti Crvene na obnovljenim tribinama stadiona na Krimeji.

Foto: Riječanin/M.Levak

Upravo su ovi, najvjerniji navijači svojom glasnom podrškom nosili domaće igrače do ovog vrijednog boda!

Exit mobile version