(FOTO&VIDEO) RASPJEVANA ARMADA „ZAPALILA“ INTERNET: Ovo je ekipa koja je sinoć pjesmom nadmašila i Leicesterove navijače!

Iznimno raspoloženi i raspjevani navijači Rijeke sinoć su nam na Rujevici pružili predstavu najmanje jednako atraktivnu kao što je bila izvedba Bijelih na travnjaku

Ne samo da se tijekom cijele utakmice Rijeka-Inter orilo navijanje i pjesma kao da je u najmanju ruku rezultat neizvjestan pa se Bijelima treba pomoći urnebesnim navijanjem (a rezultat je nakon 18 minuta igre bio 2:0!) već su se navijači nakon završetka utamice na tribinama zadržali gotovo sat vremena pjevajući dobro nam poznate navijačke pjesme, ali isprobavajući i predstavljajući neke nove.

armada pjeva2

“Forza Rijeka nek zaori se” orilo se iz glasnica nekoliko stotina najraspoloženijih navijača kojima su se nakon 45 minuta pridružili i igrači Rijeke koji su nakon osvježenja i odrađivanja obaveza prema medijskim kućama ponovno sišli na travnjak i došli pozdraviti i zapjevati s najvjernijim navijačima.

Nekoliko sati prije toga na jednom drugom kraju svijeta, u Londonu, razgaljeni navijači Leicestera nisu se dali sa stadiona Selhurst Park gdje su igrači Leicestera nadmašili Crystal Palace s 1:0 i time se na dohvat ruke približili senzacionalnom osvajanju naslova prvaka Engleske. Leicesterovi navijači ignorirali su poziv službenog spikera za napuštanjem stadiona – ostali su na tribinama dugo poslije završetka utakmice, no ipak se nisu zadržali u pjesmi i navijanju toliko dugo kao pripadnici Armade!

armada pjeva igrači

Možemo samo dodati kako je ovo sjajan način za isticanje svoje odanosti prema klubu za kojeg navijaš, i pravi način nadmetanja pripadnika navijačkih skupina.

A odmah po objavi kratkog videa raspjevane Armade na Facebook stranici web portala Riječanin isti je „zapalio“ internet doprijevši do više desetaka tisuća korisnika koji su pregledavali video i dijelili ga na svojim „zidovima“.

“Forza Rijeka nek zaori se”! Članovi Armade, osvjetlali ste sinoć obraz Rijeke i pronijeli još jednom glas o neraskidivoj povezanosti Rijeke i Armade.

Mnogi klubovi, ne samo u Hrvatskoj „prodali bi dušu“ za ovakve navijače!

Ali vi ste samo naši!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari