(FOTO&VIDEO) RIJEČANIN OBORIO GUINNESOV REKORD! Bodybuilder Sebastian Mendiković izveo pothvat vrijedan rekorda

Cijeli sportski pothvat nadzirala su dva ovlaštena suca, a obaranje rekorda snimljeno je kamerom

Sebastian Mendiković, uspješni riječki bodybuilder, na Summer Fitness Festivalu održanom protekloga vikenda u dvorani OŠ Matije Vlačića u Labinu, oborio je aktualni Guinnessov rekord u izvođenju zgibova pod opterećenjem od 27 kilograma. Cijeli sportski pothvat nadzirala su dva ovlaštena suca, a obaranje rekorda snimljeno je kamerom!

Dosadašnji rekord bio je 23 zgiba u jednoj minuti, no od ovog vikenda u Guinnesovu knjigu rekorda upisan je upravo Sebastian koji je ovom priliko napravio dva zgiba više – čak 25 zgiba u minuti!

U postizanju rekorda riječki bodybuilder imao je veliku podršku – bodrili su ga obitelj i prijatelji, među kojima je bio i najveći navijačm njegov sinčić.

Riječki bodybuilder zasigurno je mnogim čitateljicama poznat po još nečemu – bio je zapažena glumačka zvijezda u glazbenom videospotu “Dobrodošao u klub” najpopularnije hrvatske pjevačice Severine.

(foto: 5portal.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari