NAKON DINAMA, U SRIJEDU ĐAKOVO Marko Vešović: „Za ovo se živi, no već od sutra krećemo po Kup!

Nogometaši Rijeke u šesnaestini finala (srijeda, 15.30 sati) gostuju kod Đakovo Croatije, momčadi koja je nastala spajanjem lokalnih klubova Đakova i Croatije.

Utakmicu je još onako vruć, nakon sjajne predstave na Rujevici protiv Dinama, najavio Marko Vešović koji je dočekao svoj zvjezdani trenutak. Reprezentativac Crne Gore prošao je težak put do pune forme. Nakon što je propustio skoro cijeli drugi dio prošle sezone, Vešović se u ekipu vratio željan nogometa i ove sezone igra u vrhunskoj formi.

Dva gola protiv Dinama bila su samo potvrda odličnih predstava.

– Svaka čast ekipi i publici i svima nama koji smo pripremali ovu utakmicu. Igrali smo odličan nogomet, mislim da je publika uživala. Ovo je bio jedan od onih dana kada vam sve ide, rekao je Marko Vešović, nogometaš HNK Rijeka. – Nemam riječi, za ovo se živi. Kada daš dva gola i pobijediš ovakvog protivnika. Nakon ove utakmice uživat ćemo u svakoj idućoj, zaključio je Marko Vešović.

Ulaznice za utakmicu u Đakovu mogu se kupiti u utorak od 15 do 19 sati na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka. Cijena ulaznice iznosi 20 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari