GLASAJ, PODIJELI, PODRŽI! Rijeka prešla u vodstvo – opća mobilizacija navijača vodi Rijeku u FIFA19!

Kada smo jučer objavili poziv navijačima i simpatizerima Rijeke da se uključe u glasovanje kako bi Rijeka ušla u igru FIFA19, Rijeka je bila petoplasirana u poretku ponuđenih klubova. Danas je Rijeka, zahvaljujući vama, u vodstvu!

„Kakav trijumf i mobilizacija Riječana!“, ističu Lokalpatrioti Rijeka.

„Prvi poziv na društvenim mrežama da se Rijeka pojavi na FIFA19 objavile su „Riječanke za Rijeku“, Facebook grupa, pa redom svi riječki portali…“, ističu Lokalpatrioti OVDJE uz zaključak: „Rijeka je pokazala zajedništvo, a anketa – ako prođe, prođe. Bravo!“

Podsjetimo, popularna videoigra FIFA odnosno proizvođač EA Sports ponudili su anketu koja daje mogućnost novim klubovima da se zahvaljujući glasovima navijača nađu u konkurenciji najboljih, ili u kategoriji Rest of the World u novoj videoigri FIFA19. (OVDJE)

Glasati možeš na ovom  LINKU.

Glasovati se može jednom dnevno, tako da ne zaboravite glasati i danas i sutra i nadalje, sve dok ne bude označen kraj glasovanja.

Dajmo svoj glas i pomozimo Rijeci da zaigra u FIFA19!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari