VEČERAS OD 23 SATA: Odbrojavanje do boksačkog spektakla: Haye poručio da želi osvetu

Haye teži 99,8 kilograma – Bellew 95,3. Deset centimetara veći raspon ruku ima Haye, a visina je ista – 191 centimetar

Boksački svijet iščekuje revanš velikih britanskih rivala Davida Hayea i Tonya Bellewa u Londonu. Meč eksluzivno možete pratiti na RTL-u večeras od 23 sata. Boksači su juler odradili vaganje, a David Haye je proučio: “Želim osvetu!”

Bellew nije bio oduševljen što je Haye kasnio na vaganje, jer je navodno zapeo u podzemnoj željeznici. A onda su obojica stali na vagu i izišli nekoliko kilograma lakši nego u prvom meču. Iako Haye izgleda spremniji.

Haye teži 99,8 kilograma – Bellew 95,3. Deset centimetara veći raspon ruku ima Haye, a visina je ista – 191 centimetar. 28 pobjeda i tri poraza ostvario je Haye, 29 pobjeda i dva poraza Bellew.

Meč koji ne donosi titulu, ali marketinški momci su učinili sve da se novac zavrti. I uoči prvog meča…

Haye traži osvetu nakon što je u prvom meču prvo pogriješio taktički, a onda i obnovio ozljedu Ahilove tetive i pao u 11. rundi – Bellew je iskoristio situaciju. Haye traži i povratak na mapu teške kategorije.

U bitci za Britaniju David Haye – i ovaj je put favorit – spremniji, neozlijeđen, snažniji, iskusniji – moglo bi biti mržnje i razornih udaraca u londonskoj O2 Areni. Budite s nama od 23 sata.

U videu pogledajte analizu RTL-ovog stručnog komentatora Željka Mavrovića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari