NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO

Goran Tomić i HNK Rijeka produljili suradnju: ‘Rijeka je ispunila sva moja očekivanja’

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Goran Tomić i HNK Rijeka u srijedu su produljili suradnju. Tomić je u Rijeku stigao u ožujku prošle godine i u proteklih godinu dana vodio je 55 utakmica na klupi Rijeke

Bijeli su i ove sezone pokazali da spadaju u vrhu hrvatskog nogometa. Rijeka ove sezone igra na visokoj razini izborivši playoff Europske lige. U borbi je za naslov prvaka, te je ostvarila plasman u finale Kupa Hrvatske svladavši na tom putu Dinamo i Osijek.

Zahvala klubu

– Na početku htio bi se zahvaliti klubu i upravi, predsjedniku Damiru Miškoviću i sportskom direktoru Robertu Palikuči na povjerenju i produljenju suradnje, rekao je Goran Tomić nakon produljenja suradnje.

Tomić je Rijeku preuzeo početkom ožujka 2021. godine, Vveć u prvoj utakmici slavio na gostovanju u Osijeku u četvrtfinalu Kupa Hrvatske.

– Rijeka je ispunila sva moja očekivanja i premašila u velikom dijelu. Počevši od uvjeta, klub je fantastično posložen na svim razinama. Zna se tko što radi na svim razinama i imamo sve uvjete za napraviti dobar rezultat. Život u Rijeci je predivan i s te strane stvarno uživam u životu na Kvarneru, rekao je Goran Tomić.

Najdraži trenuci

Najdraže trenutke u tom periodu nije teško izdvojiti.

– Najdraži trenuci bili su pobjede na Poljudu koje su stigle u teškim trenucima za nas. Potom pobjeda protiv Dinama u Kupu Hrvatske, te naravno pobjeda protiv Osijeka u sjajnoj atmosferi na ispunjenoj Rujevici. Ta utakmica će mi ostati u posebnom lijepom sjećanju s obzirom na sve što se događalo, rekao je Goran Tomić.

Pred Rijekom je uzbudljiva završnica sezone u kojoj je očekuju mnogi izazovi.

– Očekivanja su uvijek visoka i od toga ne treba bježati. Svi znamo što Rijeka predstavlja u hrvatskom nogometu. Trener sam koji se želi boriti za trofeje i želimo ostvariti što bolje rezultate. U prvenstvu smo i dalje u igri, a čeka nas i veliko finale Kupa na Poljudu. Ono što možemo obećati navijačima jest da ćemo se maksimalno pripremiti i dati sve što možemo da ostvarimo najbolje moguće rezultate. Želja je samo da nas ozljede zaobiđu, da budemo maksimalno spremni, zaključio je Goran Tomić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari